Professionelt designede eksempler på CV'er

Se vores gratis eksempler på CV'er for at blive inspireret. Brug disse eksempler og vores CV-bygger for at oprette et professionelt CV på få minutter. Vi har også et bibliotek med CV-skabeloner
Opret mit CV
4 ud af 5
baseret på 1.542 anmeldelser på Trustpilot
Professionelt designede eksempler på CV'er

Eksempler på cv’er til en stilling inden for medicin
8

Lad os hjælpe dig med at oprette et jobvindende cv til en stilling inden for det medicinske område, som du kan være stolt af. Få adgang til fremragende eksempler på cv’er til et job som læge, der fungerer som den perfekte vejledning, når du skriver et cv.

Eksempler på cv’er inden for uddannelse
4

Skriv det perfekte cv til en stilling inden for uddannelse eller undervisning, hurtigt, nemt samt med et minimum af stress. Uanset om du er lærer, børnepasningsekspert eller universitetsprofessor, så vil vores eksempler på cv’er vise dig, hvad arbejdsgivere helst vil se i en ansøgning.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling i hotel- og restaurationsbranchen
9

Opret jobvindende cv’er til et job i hotel- og restaurationsbranchen på få minutter! Vi har en samling af eksempler på cv’er, der hjælper dig med at skille dig ud fra mængden af ansøgere i hotel- og restaurationsbranchen. Kombinér dem med vores skabeloner, der er designet af eksperter, og cv-bygger, og løft din karriere op på det næste niveau.

Eksempler på cv’er til en stilling i detailhandlen
3

Skriv på rekordtid et effektivt cv til en stilling i detailhandlen: Brug vores teknologidrevne cv-bygger og vores bibliotek med over 300 eksempler på cv’er, som nemt kan redigeres, så de passer til netop din ansøgning. Få vejledning, inspiration og undgå gætværk - vi bakker dig op.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for jura
1

Skriv et kvalitets-cv til en stilling inden for jura med vores skabeloner designet af eksperter og et bibliotek med gratis eksempler på cv’er. Takket være vores teknologidrevne cv-bygger sparer du masser af værdifuld tid, du får forslag og kan øge dine chancer for succes med en bundsolid jobansøgning.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for salg
2

Er du ikke sikker på, hvordan du skriver det perfekte cv til et salgsjob? Der er ingen grund til at gætte. Bare brug vores gratis samling af over 300 eksempler på cv’er og få et fantastisk resultat på få minutter i stedet for mange timer. Vores eksempler på professionelle cv’er sammen med vores avancerede cv-bygger vejleder dig fra start til slut.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for markedsføring
7

Markedsføring er præget af benhård konkurrence. Sørg for at skille dig ud fra mængden! Brug eksempler på cv’er, der er gennemprøvet i praksis og en avanceret cv-bygger til at oprette en imponerende profil. Eliminér gætværk, imponér arbejdsgiver og, først og fremmest, markedsfør dig selv.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for administration
6

Skriv et fremragende cv til et administrativt job på få minutter! Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Gennemse vores samling af gratis eksempler på cv’er, og brug de automatiske skriveforslag i vores cv-bygger. Øg dine chancer for succes på jobmarkedet!
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for transport- og logistikbranchen
4

Arbejder du i transport- eller logistikbranchen? Få et cv, der viser dine færdigheder og kompetencer på den bedst mulige måde. Brug vores eksempler på kvalitets-cv’er som guide. Perfektionér dit cv i en håndevending ved hjælp af vores AI-drevne cv-bygger!
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling som ingeniør
4

Ingeniørvæsnet er komplekst. Det kan være nemt at skrive et jobvindende cv til en stilling som ingeniør! Brug vores eksempler på cv’er, der er gennemprøvede i praksis: Bliv inspireret, redigér og opret dit eget cv på få minutter. Spar tid, og øg dine chancer for at hive et godt job som elektro-, civil- eller maskiningeniør i land i dag.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for informationsteknologi
2

Søger du efter eksempler på cv’er til et job inden for it, der imponerer fremtidige arbejdsgivere? Opnå perfekt formatering, struktur og grammatik ved at starte med vores cv-eksempler. Få AI-drevne forslag til skrivning og byg et fantastisk cv, der vil få dig ansat i dit næste job.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for socialt arbejde
2

Socialt arbejde er konkurrencepræget. Nu kan du skille dig ud fra mængden ved hjælp af vores eksempler på cv'er til en stilling på det sociale område. Lad vores avancerede AI-system hjælpe dig med at oprette et cv, der specifikt er beregnet til socialt arbejde, og vær godt på vej til at hive det job, som du gerne vil have, i land.
Vis mere

Eksempler på cv’er til kreative og kunstneriske job
3

Er du ikke sikker på, hvordan du skriver det perfekte cv til et kreativt eller kunstnerisk job? Du behøver ikke at gætte. Brug i stedet vores gratis samling af over 300 eksempler på cv’er til at få et perfekt cv, uanset om du er kunstmaler, danser, sanger eller arbejder med teater. Vores eksempler på professionelle cv’er sammen med vores avancerede cv-bygger vejleder dig fra start til slut.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for forretning og ledelse
4

Er du ude efter et cv til en stilling inden for forretning og ledelse, som virkelig kan imponere potentielle arbejdsgivere? Start med vores eksempler på cv’er, og forbedr dem i vores avancerede cv-bygger. Skriv et cv med perfekt formatering, struktur og grammatik. Få AI-drevne skriveforslag og opret en fantastisk jobansøgning.
Vis mere

Eksempler på cv’er til et job inden for udviklere
5

Skriv et jobvindende cv til en stilling som udvikler på få minutter! Vi har en samling af eksempler på cv’er, der hjælper dig med at skille dig ud fra mængden af ansøgere i tech-branchen. Kombinér dem med vores skabeloner, der er designet af eksperter, og cv-bygger, og ansøg med selvtillid om dit næste job som udvikler.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for fremstilling
1

Søger du et job inden for fabriksmæssig fremstilling? Start med et imponerende cv, der er baseret på vores gratis samling af eksempler på cv’er. Uanset hvilken stilling du har inden for fremstilling eller produktion, så vejleder vi dig hele vejen med skabeloner, der er designet af eksperter og en avanceret cv-bygger.
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for revision og finansiering
3

Øg dine chancer for at hive det perfekte job inden for finansiering i land ved at bruge vores eksempler på cv'er fra den rigtige verden inden for revision og finansiering. Prøv vores gratis eksempler til et job inden for finansiering!
Vis mere

Eksempler på cv’er til en stilling inden for håndværk
8

Skriv det perfekte cv til en stilling inden for håndværk med vores gratis eksempler på cv’er: Indtast dine oplysninger, og lad os gøre resten. Det har aldrig været nemmere at imponere potentielle arbejdsgivere og kunder.

Eksempler på cv’er til et job inden for skønhed og wellness
1

Skriv et fantastisk cv til et job i skønheds- og wellnessbranchen på få minutter! Brug vores samling af eksempler på cv’er: Bliv inspireret, redigér dit cv, og indsæt dine oplysninger. Skil dig ud fra mængden med vores ekspertdesign, og øg dine chancer for at blive ansat med vores avancerede cv-bygger.
Vis mere

Eksempel på et cv til studerende
2

Er du studerende og ude efter dit første job, en praktikplads eller en kandidatuddannelse? Vores eksempler på cv'er til studerende kan hjælpe dig med at skrive det perfekte cv og vise dig, hvad arbejdsgivere helst vil se i en ansøgning.
Vis mere

Byg et jobvindende CV uden besvær

Spar tid med vores 3-trins CV-bygger. Slut med skriveblokade eller formateringsproblemer med Word. Byg CV'er som arbejdsgivere elsker.

Eksempel på et generelt cv

Leder du efter et eksempel på et glimrende cv, der kan redigeres til enhver stilling? Eksemplet på et generelt cv nedenfor kan bruges som udgangspunkt til dit næste cv, uanset hvor meget erhvervserfaring du har, eller inden for hvilken branche du arbejder.

Vigtige komponenter i et cv i 2024

Hvis dit cv ikke indeholder de rigtige komponenter, er det sandsynligvis andre ansøgere, der får jobbet. Her er de vigtigste komponenter til dit cv i 2024:

Sidehoved: Sidehovedet på cv’et er placeret øverst på cv’et. Hovedformålet med sidehovedet er at sikre, at dit navn og dine kontaktoplysninger tydeligt fremgår af cv'et, så arbejdsgiveren nemt kan invitere dig til jobsamtale. Sidehovedet tilføjer også et strejf af attraktiv formatering til dit cv.

Profiltekst: Profilteksten består af 3 til 4 sætninger, der formidler dine vigtigste færdigheder, din erhvervserfaring samt de resultater, du har opnået. Formålet med profilteksten er at fange ansættelseschefens opmærksomhed og tilskynde vedkommende til at fortsætte med at læse dit cv.

Ansættelseshistorik: I dette afsnit kan du opliste dine tidligere stillinger ved hjælp af en punktliste, der gør rede for dine opgaver, resultater samt de færdigheder, du har anvendt i hver stilling.

Uddannelse: I uddannelsesafsnittet oplister du dine grader og eksamensbeviser for at give arbejdsgiveren oplysninger om din baggrund og dine kvalifikationer til stillingen.

Færdigheder: I kompetenceafsnittet fremhæver du dine unikke egenskaber eller ekspertiseområder. Sørg for at fokusere både på hårde færdigheder (teknisk viden) og bløde færdigheder (personlige træk.)

Insert: infographic or design element to illustrate the sections

At vælge det rigtige format til dit cv

Når du skal vælge det rigtige format til et cv, er det vigtigt at tænke på, hvor meget erhvervserfaring du kan vise, hvilken type job du søger samt hvad rekrutteringsfolk forventer. 

Nedenfor er der tre forskellige eksempler på formater til cv’er at vælge imellem:

Kronologisk cv-format

Det kronologiske format — det kaldes også omvendt kronologisk format — er den “standard”-opbygning, som de fleste ansættelseschefer forventer at se. 

Dette format fokuserer på afsnittet om ansættelseshistorik, hvor du kan anføre dine tidligere stillinger og oprette punktlister, der gør rede for dine vigtigste kvalifikationer til stillingen. Vi anbefaler dette format som det bedste valg for professionelle og alle jobsøgende, der som minimum kan referere til tre tidligere job.

Funktionsopdelt cv-format

Det funktionsopdelte cv-format er særdeles velegnet til studerende og førstegangs jobsøgende, fordi det lægger mindre vægt på tidligere erhvervserfaring. 

Cv’et starter i stedet med kompetenceafsnittet, hvor du kan beskrive dine vigtigste egenskaber samt hvordan du har anvendt disse færdigheder i andre arbejdsmæssige sammenhænge.

Kombination af formater

Kombinationen eller hybridformatet til cv’er er præcis, hvad benævnelsen antyder: en kombination af de to ovenfor nævnte cv-formater, som giver maksimal fleksibilitet, når du skriver dit cv. Dette format egner sig bedst til freelancere og andre selvstændige erhvervsdrivende.

Eksperttip

Er du ikke sikker på, hvilket format du skal vælge? I vores cv-bygger kan du oprette og gemme forskellige versioner af dit cv, så du altid har det rigtige format lige ved hånden.

Fordele ved at bruge vores cv-eksempler til jobansøgninger

Vores cv-eksempler er designet til at hjælpe nutidens jobsøgende med at hive deres næste job i land. 

Vores team af dygtige tekstforfattere sørger for at tilpasse hvert enkelt cv-eksempel til det fagområde og erfaringsniveau, der kræves til jobbet. 

Her er nogle af grundene til, at vores cv-eksempler skiller sig ud fra resten:

  • Rådgivning fra eksperter: Vores team af tekstforfattere overvåger nøje de aktuelle ansættelsestendenser for at sikre, at vores cv-eksempler indeholder de bedst mulige tricks og tips til din næste jobansøgning.
  • Layout der er godkendt af personalechefer: Vores designteam samarbejder med medarbejdere på personaleafdelinger om at skabe layout, der skiller sig ud fra andre, med henblik på at imponere arbejdsgivere og give jobsøgende en fordel, når de søger attraktive job, som også søges af et stort antal af andre ansøgere.
  • Hurtigere og nemmere: Vores cv-eksempler kan uden problemer integreres i vores cv-bygger, hvor du nemt kan redigere din erhvervserfaring, ændre layoutet og downloade et perfekt cv med nogle få klik med musen.
  • Eksempelsætninger genereret af AI og feedback: Vi har udnyttet kraften i AI til at skabe hundredvis af eksempler på sætninger, der kan give dit cv et løft, uanset hvilken branche du arbejder i. Vi giver også AI-genereret feedback for at hjælpe dig med at sikre, at dit cv er klar til at blive sendt til den potentielle nye arbejdsgiver.
  • Mange forskellige skabeloner: Vi ved, at forskellige job kræver forskellige fremgangsmåder. Derfor har vi udarbejdet cv-skabeloner, der er velegnet til mange stillinger fra revisor til dyrepasser – og alle andre job derimellem.
  • ATS-venlig: Vi sørger for, at vores cv-eksempler er kompatible med nutidens cv-scannere og ATS-software.
Eksperttip

Hvert eneste af vores over 80 cv-eksempler er tilgængeligt inklusive en guide med dybdegående information om,  hvordan du skriver det bedst mulige cv til den stilling, du søger. 

Det er 100 % gratis at bruge vores guides, så sørg for at drage fordel af dem og dele dem med andre jobsøgende!

Ofte stillede spørgsmål om cv-eksempler

Hvad er arbejdsgivernes forventninger til et cv?

Arbejdsgivere kontrollerer et par ting, når de evaluerer jobansøgerens cv’er. For det første vil de gerne se en klar og velorganiseret opbygning. Når de læser oplysningerne i cv’et, er de opmærksomme på at der ikke er stavefejl eller grammatiske fejl i det. 

Det skal også fremgå af cv'et, at ansøgerne har en god forståelse af stillingen og virksomheden. Cv-eksemplerne på cv.dk er designet med særligt henblik på disse kriterier. Vores professionelle layout kombineret med cv-eksempler, der er skrevet af eksperter, kan hjælpe dig med at oprette et perfekt cv, der imponerer arbejdsgivere.

Almindelige faldgruber, der skal undgås i cv’er

De mest almindelige faldgruber, du skal undgå i dit cv, er dårlig formatering, stavefejl og grammatiske fejl, et rodet layout og et generisk cv. Heldigvis er cv-eksemplerne og skabelonerne på cv.dk designet med særligt henblik på at hjælpe dig med at undgå alle disse fejl. 

Når du har valgt et cv blandt vores hundredvis af unikke cv-eksempler, kan du åbne det i vores intuitive cv-bygger, hvor du kan vælge et rent layout og bruge vores AI-genererede eksempler på sætninger og stavekontrol til at skrive et jobvindende cv på få minutter.

Har jeg brug for en ansøgning, der passer til mit cv?

Vi anbefaler at sende en ansøgning sammen med dit cv, når det er muligt, for at øge dine chancer for at hive jobbet i land.

Det er grunden til at vi tilbyder snesevis af eksempler på ansøgninger og ansøgningsskabeloner. For at gøre et godt førstehåndsindtryk kan du vælge en matchende cv- og ansøgningsskabelon fra vores kollektion af professionelt designede skabeloner - moderne, professionel, simpel eller kreativ.

Kan jeg tilpasse cv-eksemplet til mine specifikke behov?

Ja, selvfølgelig. Hvert eneste af vores over 80 cv-eksempler er designet til at blive tilpasset din egen ansættelseshistorik og dine kvalifikationer. 

Du skal blot åbne det i vores brugervenlige cv-bygger, hvor du kan ændre afsnitsoverskrifter, punktopstillinger, farve, linjeafstand m.m. Læs mere om, hvordan du kan tilpasse dit cv her.

Hvad skal jeg gøre, hvis der ikke findes noget specifikt cv-eksempel til mit job?

Vi tilføjer hele tiden nye job- og arbejdsgiverspecifikke cv-eksempler, så der er en god chance for, at din jobtitel snart er tilgængelig. 

Du kan også skrive til os og fortælle os om en jobtitel, du gerne vil se på vores hjemmeside. I mellemtiden kan du prøve at gennemse kategorierne for at se, om vi for tiden tilbyder en jobtitel, der er relateret til din.

Kan man bruge det samme cv-eksempel til hver ansøgning?

Som udgangspunkt kan du bruge det samme cv-eksempel for hver ansøgning, men vi anbefaler på det kraftigste, at du tilpasser det til jobbeskrivelsen af den stilling, du søger. 

Det er den bedste måde at sikre, at du skiller dig ud fra andre ansøgere og øger dine chancer for at få jobbet.

Visuelle forventninger til et cv i 2024

Når det drejer sig om, hvad ansættelseschefer forventer af det visuelle design af dit cv i 2024, så er mindre nogle gange mere. Det vigtigste for rekrutteringsfolk er, at de kan finde de oplysninger, de leder efter. Vi anbefaler derfor en tydelig skabelon, der fremhæver dine mest imponerende resultater. 

Men hvis du arbejder inden for et kreativt fagområde, kan du vælge en mere iøjnefaldende cv-skabelon for at understrege din personlighed og stil.

Hvilke kategorier af cv-eksempler findes der?

Vores cv-eksempler er inddelt i forskellige kategorier, herunder uddannelse, offentlig forvaltning, ingeniørarbejde, detailhandel, jura, vedligeholdelse og reparation, administration, HR, ejendomshandel, salg, produktion, regnskab og økonomi, forretning og ledelse, sikkerhed og beskyttelsestjenester, hotel og restauration, transport og logistik, transportvæsen, medicin, informationsteknologi, sport og fitness, socialt arbejde, byggeri, skønhed og wellness m.m.

Vores skabelonkategorier, professionel, moderne, kreativ og simpel.

Er cv-eksemplerne gratis tilgængelige?

Cv-eksemplerne og de tilhørende cv-guider på cv.dk er gratis at se. Vores cv-bygger er tilgængelig i en gratis version sammen med forskellige abonnementer. Du kan finde yderligere oplysninger om gratis brug af cv.dk her.

Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV
Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV

Smukke CV-skabeloner

Overbevis arbejdsgivere og recruitere om dine kvalifikationer ved at bruge en af vores 25+ elegante, professionelt designede cv-skabeloner.
4 ud af 5
baseret på 1.542 anmeldelser på Trustpilot
Brug denne skabelonStockholm resume template
Stockholm
8.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonNew York resume template
New York
4.100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonWien resume template
Wien
2.300.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSydney resume template
Sydney
1.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLondon resume template
London
3.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonDublin resume template
Dublin
4.100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMoskva resume template
Moskva
750.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAmsterdam resume template
Amsterdam
1.800.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMadrid resume template
Madrid
1.600.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSantiago resume template
Santiago
1.300.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSingapore resume template
Singapore
740.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonOslo resume template
Oslo
600.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonCape Town resume template
Cape Town
60.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonParis resume template
Paris
570.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBerlin resume template
Berlin
1.500.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonGeneve resume template
Geneve
35.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonVancouver resume template
Vancouver
520.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonTokyo resume template
Tokyo
360.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMilano resume template
Milano
940.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLissabon

 resume template
Lissabon
240.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBarcelona resume template
Barcelona
500.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonKøbenhavn resume template
København
100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonChicago resume template
Chicago
160.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRio resume template
Rio
210.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRom resume template
Rom
210.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBoston resume template
Boston
120.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRirekisho - japansk cv resume template
Rirekisho - japansk cv
61.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4.500 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAthen resume template
Athen
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBruxelles resume template
Bruxelles
82.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonPrag resume template
Prag
28.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonShanghai resume template
Shanghai
51.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonToronto resume template
Toronto
2.100.000 personer valgte denne skabelon
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies