1. Eksempler på cv'er
 2. Google
Skrevet af Paul DruryPaul Drury

Eksempel på cv'er Google: Skrivetips

Et gennemprøvet jobspecifikt eksempel på et cv og skrivevejledning for at få dit næste job i 2024. Du kan redigere dette eksempel på et cv til en stilling som Google for at få en lynstart og nemt skrive et perfekt cv på få minutter. Du skal blot indtaste dine oplysninger, downloade dit nye cv og begynde på din jobansøgning i dag!
4.0
Gennemsnitlig vurdering
38 Nogle personer har allerede vurderet det
Eksempel på cv'er Google: Skrivetips
Redigér dette CV

Google topper virksomhedslisterne på så mange områder, så det ikke er nogen overraskelse, at virksomheden regnes til en af de bedste arbejdsgivere på Glassdoor. Google modtager over 2 millioner ansøgninger om året, og det er sværere at få job hos Google end at få en studieplads på Harvard.

Google berører flere dele af vores liv, end vi er klar over, og variationen af job hos Google er næsten lige så stor som mangfoldigheden af tanker. Så hvordan skriver man et Google-cv, der viser din evne til at tænke ud af boksen?

Da Google fokuserer på innovation, er individuel ekspertise velkommen og belønnes som en integreret del af den samlede teamindsats, og der findes ikke noget som en typisk "Google"-medarbejder. Google værdsætter folk med "T-formet" erfaring – dvs. dybtgående viden inden for et bestemt område samt en bred forståelse af mange andre. Recruiterne hos Google er vant til at se ud over det grundlæggende i hver ansøgning, men det er stadig op til hver enkelt ansøger at give dem et fingerpeg om, hvad der ligger bag. Google har endda udgivet en fantastisk vejledning i cv-skrivning.

Et kortfattet cv, der opsummerer essensen af din individualitet, er ikke let at skrive på én side. Google foretrækker, at cv'et er så kort og præcist som muligt. Så hvordan kan du give dig i kast med at oprette et cv, hvor du fremhæver dine innovative højdepunkter? Et job hos Google er et ti-siders essay værd, men målrettet korthed er det, der vil hjælpe dig med at få jobbet.

Denne vejledning samt vores eksempel på et cv og cv-skabelon, gør rede for følgende:

 • Hvad Google værdsætter hos en medarbejder, og hvordan du kan afspejle dette i din ansøgning
 • Hvordan du vælger det bedste format til et cv til en stilling hos Google
 • Valg en struktur til dit cv, der vil hjælpe dig med at hive et eftertragtet job hos Google i land
 • Øg effektiviteten af hvert afsnit i cv’et (med eksempler på cv-skrivning)
 • Almindelige fejl, du bør undgå i dit cv til en stilling hos Google

Sådan skriver du et cv til en stilling hos Google

Som nævnt findes der ikke være ét ensartet cv til et job hos Google, da hver enkelt ansøger har sin egen hemmelige opskrift, når de skriver et cv til Google, men der er en række fælles temaer i hver succesfuld ansøgning. Google plejer at se ud over traditionelle parametre, og det er her, du bliver bemærket (eller får det frygtede afvisningsbrev).

Din evne til at lære på jobbet bør have en fremtrædende plads i dit cv, f.eks. at du kan sammenføre forskellige information og nå frem til til tider overraskende konklusioner. Ethvert velskrevet cv til et job hos Google vil indeholde aspekter af en udvikling, der bærer præg af vækst og opdagelse.

Du skal have erfaring med at lede et team, både på toppen og i baggrunden, når andre er bedre kvalificerede til bestemte opgaver. Fælles ansvar for problemer og ydmyghed over for andres idéer er centrale elementer i virksomhedens etos. Dygtige mennesker, der gør det, de er bedst til, vil sikre gode resultater.

Ekspertise er stadig vigtig, men Google er mest interesseret i, hvad du gør med din viden. En fremragende gennemsnitskarakter nytter ikke noget, hvis du ikke kan træffe en god beslutning i kampens hede.

På dit cv skal du vise, at du kan lære, lede folk omkring dig og overføre din erfaring til dem.

Eksperttip

Her er Googles gode råd om cv-skrivning på deres karriereside - med deres egne ord:

 • Match dine færdigheder og din erhvervserfaring til jobbeskrivelsen. Lav en direkte forbindelse mellem dit arbejde og kvalifikationerne til jobbet (og glem ikke at medtage data).
 • Vær specifik omkring projekter, du har arbejdet på eller hvor du var leder. Hvad var resultatet? Hvordan målte du succesen? Hvis du er i tvivl, kan d bruge formlen "opnået [X], målt med [Y], ved at gøre [Z]".
 • Hvis du har haft en lederstilling, så fortæl os om det. Hvor stort var teamet? Hvad var omfanget af dit arbejde?
 • Hvis du er nyuddannet fra universitetet eller har begrænset erhvervserfaring, skal du medtage skolerelaterede projekter eller kurser, der viser dine relevante færdigheder og din viden.
 • Vær kortfattet. Selvom der ikke er nogen krav til cv’ets længde, er kortfattethed og  præcision af afgørende betydning. Så tænk dig om en ekstra gang, før du skriver et flersidet cv, og vær omhyggelig med dine oplysninger.

Cv’et til en stilling hos Google skal være skræddersyet præcist til den pågældende stilling. 1. Det hjælper dig med at overvinde det djævelsk smarte Google ATS (havde du forventet andet?) og 2. Det gør det nemt for din fremtidige chef at vurdere dit potentiale. Alle afdelinger hos Google er forskellige, så skriv dit cv så detaljeret som muligt.

Selvom cv'et bør være så individuelt som muligt, skal ethvert eksempel på et cv indeholde følgende afsnit:

 • Din profiltekst er din elevatortale til Google – den skal være personlig og gøre rede for dine resultater
 • Din ansættelseshistorik beskriver kun de mest relevante dele af dit karriereforløb
 • Kompetenceafsnittet bør fokusere på den unikke forskel, du kan gøre for virksomheden
 • Uddannelsesafsnittet er stadig vigtigt - det er fundamentet for dit potentiale

I de følgende afsnit går vi nærmere ind på disse emner.

Valg af det korrekte format til et cv til en stilling hos Google

I de fleste tilfælde er det omvendt kronologiske cv det bedste cv-format til at ansøge om en stilling hos Google. Idéen er at imponere ansættelseschefen eller recruiteren med dine vigtigste arbejdsgivere og tidligere projekter. Der er ingen tvivl om, at din erhvervserfaring kan have enorm indflydelse på ansættelsesbeslutningen hos sådan en prestigefyldt virksomhed. Det er vigtigt at bemærke, at ansættelseshistorikken står central i denne type af cv-format og det meste af pladsen i cv'et er afsat til det. I vores eksempler på cv’er kan du se, hvordan dette cv-format ser ud.

På den anden side kan et funktionelt cv (som sætter fokus på kompetence- eller projektafsnittet) også være et godt valg til et cv-format til ansøgning om et job hos Google. Det funktionelle format er fantastisk til nichespecialister eller meget tekniske specialister. Hvis du f.eks. er ekspert inden for AI/ML, kan det give rigtig god mening at uddybe disse færdigheder. Bemærk dog, at du kan opnå det samme, hvis du har deltaget i AI/ML-projekter eller arbejdet i virksomheder, der er specialiseret i denne programmeringstype.

I sidste ende er det din beslutning, som du skal tage baseret på din egen karriere og historie. At vælge et format til et cv er et personligt valg. De fleste ansøgere vælger sandsynligvis det omvendt kronologiske format (som også er grundlaget for de fleste af vores eksempler på cv’er). Det er sandsynligt, at du har arbejdet hos en virksomhed af lignende størrelse. Så det er nok en god idé at fremhæve din seneste ansættelse.

Det næstvigtigste kriterium for format og cv-skabelon, når du ansøger om en stilling hos Google, er, at både formatet og skabelonen er klart og let at læse. Ansættelseschefer er ikke  imponerede over en smart skrifttype eller en smule farve. De ser ud over det overfladiske og fokuserer kun på det, du har skrevet. Hvorfor risikere at distrahere dem?

Vores moderne cv-skabeloner passer til alle teknologifagfolk og kan være lige nøjagtig det elegante design, du har brug for for at skille dig ud i et designbevidst teknologimiljø. Hvis de moderne cv-skabeloner ikke tiltaler dig, kan du også se på vores andre cv-skabeloner. Vigtigst af alt er, at du ikke sender et cv med dårlig formatering i et Word-dokument, der ser ud som om et barn på fire år har lavet det.

Eksempel på profilteksten i et cv til en stilling hos Google: Præsentér dig som den, de er ude efter

Mens vi dykker dybere ned i at skrive din profiltekst i eksemplet på et cv nedenfor, skal du først huske en vigtig regel: Din profiltekst skal bære præg af "googliness" i enkelte korte sætninger.

Ja, det er et rigtigt ord. Uanset om dit cv til en stilling hos Google fremhæver din lidenskab, drive, iværksætterånd, kreativitet eller udholdenhed, så bør du alvorligt tænke over, hvad “googliness” betyder, før du begynder din rejse mod en karriere hos Google. Byg dit cv op omkring det, og start med elevatortalen i profilteksten.

Profilteksten giver dig mulighed for at nå ansættelseschefen på et meget personligt plan. Hvordan kan du hjælpe vedkommende og vedkommendes team med at præstere endnu bedre? Hvilket eksempel fra dit cv til Google kan du bruge til at fremhæve din udholdenhed og evne til at få andre med på dit hold? Hvilken kombination af kompetencer har du, som andre har svært ved at matche?

Eksperttip

Find al den information, du kan på nettet. Google det. Undskyld...Øhm, host, host…

Til at begynde med skal du se, hvad de foreslår, at du læser. Tjek Googles virksomheds- og teamsider. Sæt dig ned med en kop kaffe foran deres YouTube. Abonnér på bloggen og forstå, hvordan Google tager sig af sine medarbejdere. Du vil kun forstå, om du passer ind (eller måske alligevel ikke), hvis du foretager din research og er ærlig over for dig selv. Ellers er din ansøgning måske bare et gigantisk spild af tid (det vil tage rigtig meget tid).

Se afsnittet med profilteksten fra vores eksempel på et cv til en stilling hos Google nedenfor.

Eksempel på en redigerbar profiltekst

Dynamisk projektleder med omfattende erfaring inden for leverandørstyring, kundesupport og optimering af kundeoplevelsen. Dygtig til at levere nyttige dataanalyser, fejlfinding og virksomhedssupport på tværs af stillinger. En alsidig holdspiller med en passion for at lære og udvikle sig i en organisation.

Forstået!

Eksempel på ansættelseshistorik: Hvad gør dig Google-værdig?

Der er ingen virksomhed i verden som Google, men det betyder ikke meget, hvis din ansættelseshistorik ikke er Google-værdig. Tænk over de historier, du fortæller, bak alt op med tal og kontekst, og sæt dig i din fremtidige chefs og fremtidige kollegers sted, når du læser dit eget cv.

Dit cv til en stilling hos Google skal læses, som om du allerede har alt, der kræves for at hive den pågældende stilling i land.

Eksperttip

Her er ti forskellige scenarier for resultater, som du bør have med på cv’et:

 • Øgede salget eller fortjenstmargenerne
 • Økonomiske besparelser / forbedrede bundlinjen
 • Forbedrede produktiviteten i forhold til tidsforbruget
 • Løsninger, du har fundet til at løse uløste problemer
 • Innovationer eller idéer, der førte til en grundlæggende forandring
 • Forbedrede processer og udviklede procedurer
 • Priser, du har vundet (med en begrundelse)
 • Forfremmelse til en anden stilling i virksomheden
 • Indflydelse på udviklingen af folk omkring dig
 • Ydede fremragende service til kunder eller klienter

Siger du de ting, der får dig til at virke som en uimodståelig fremtidig kollega? Du behøver kun at give en smagsprøve for at kunne starte en samtale, der kan fortsætte i interviewfasen, men du er nødt til at vise, at dette ikke er den slags samtale, en ansættelseschef kunne have med hvem som helst anden. At være lidt bedre end gennemsnittet er ikke nok. Dit cv til en stilling hos Google skal hjælpe dig med at skille dig ud af de rigtige grunde.

Nedenfor er et uddrag af ansættelseshistorikken fra vores eksempel på et cv til en stilling hos Google.

Eksempel på en redigerbar ansættelseshistorik

Projektleder ved Radius Kommunikation, København
Juni 2017 — Nuværende

 • Frembragte dybtgående viden om brugeroplevelsesdata.
 • Identificerede og leverede hele tiden skalerbare løsninger.
 • Fungerede som en begejstret tværfunktionel partner.
 • Samarbejdede med interessenter om at planlægge krav.
 • Brugte teknisk dømmekraft til at fremdrive implementering af projekter.
 • Koordinerede samarbejdet med interessenter for at styre og kontrollere projektrelaterede problemer.

 

Assistentprojektleder ved Carlsberg, København
November 2014 — Maj 2017

 • Assisterede ved styring af tekniske leverandører.
 • Ledede kvartalsvise virksomhedsrevisioner.
 • Planlagde krav med interne kunder.
 • Styrede projektplaner og informerede interessenter om risici ved implementering af projekter.
 • Havde ansvar for koordination af globale leveringsteams.
 • Udarbejdede rapporter med henblik på at spore tidsplaner, budgetter, risici og det overordnede fremskridt for projekter
Forstået!

Eksempel på kompetenceafsnittet: Definér din ekspertise

Googles jobbeskrivelser er nogle af de bedste i branchen. Det eneste problem er, at alle ansøgere har adgang til dem. Så når det handler om at beskrive dine færdigheder og kompetencer, er det ikke nok blot at efterplapre jobbeskrivelsen.

Eksperttip

Her er de vigtigste tekniske færdigheder (og nøgleord til cv’et) for nogle almindelige stillinger:

 • Designere: UI-design, grafisk design, webdesign, Photoshop, informationsarkitektur
 • Softwareingeniører: C++, C, C#, Java, Python, JavaScript, agile metoder, SQL
 • Produktchefer: Projektledelse, lederevner, kunder, cloud computing, strategi
 • Dataforskere: Maskinlæring, SQL, Python, datamining, projektledelse

Det kræver et nærmere kig for at se færdighederne bag færdighederne. For eksempel kan der stå, at du skal have erfaring med UI-design, men hvordan er UI-design anderledes hos Google? Hvilke projekter kommer du til at arbejde på? Hvordan passer du ind i UI-teamet? Hvilke specifikke færdigheder gør en UI-designer hos Google særlig god? Svar på disse spørgsmål, og du har foden inden for døren til en jobsamtale.

Nedenfor er kompetenceafsnittet fra vores eksempel på et cv til en stilling hos Google.

Eksempel på tilpasningsdygtig færdighedssektion
 • Tilpasningsevne
 • Effektiv tidsstyring
 • Social kompetence
 • Engageret holdspiller
 • Strategisk planlægning
Forstået!

Eksempel på uddannelsesafsnittet: Talforståelse og kommunikation

Når du konkurrerer med utallige andre velkvalificerede ansøgere om en stilling hos Google, skal du sørge for, at dit uddannelsesafsnit er på niveau med de bedste. Oplys, hvilke videreuddannelser og ekstra kvalifikationer, du har. Google lægger stor vægt på udvikling af sine medarbejdere, så det er et godt tegn at vise, at du er villig til at lære. Vær ikke bange for at tilføje en yderligere side, hvis din liste over certificeringer og uddannelse er meget lang - det er denne form for videreudvikling, der viser din passion.

Nedenfor er et uddannelsesafsnit fra vores eksempel på et cv til en stilling hos Google.

Eksempel på et redigerbart uddannelsesafsnit

Bacheloruddannelse i kommunikation, Københavns Universitet
September 2010 — Maj 2014

Studentereksamen, Sct. Knuds Gymnasium, Odense
September 2006 — Juni 2010

Forstået!

Hvad er de mest almindelige stillinger hos Google?

Selvom der findes stillinger inden for alle tænkelige funktionelle vertikaler, er de mest almindelige stillinger stadig teknologi- eller designorienterede. Uanset hvilken stilling du har, vil du have en direkte eller indirekte indflydelse på disse områder, så du bør have dem med på dit cv, hvor det er muligt.

 • Ingeniørarbejde: Tekniske stillinger hos Google omfatter software engineering, STA-ingeniørarbejde, applikationsudvikling, produktstyring m.m.
 • Forretning: Ikke-tekniske job hos Google omfatter kvantitativ forretningsanalyse, ledelse af forretningsdrift, salgsstrategi m.m.
 • Design: Du kan også ansøge om stillinger som UI-/UX-designer, UX-skribent, visuel designer, UX-forsker m.m.

Kernepunkter

 1. Opret et cv til en stilling hos Google, der fremviser dit mix af “googliness”.
 2. Skriv en profiltekst, der skitserer, hvorfor netop du er den rette person til den ansættelse.
 3. Vælg karrierepræstationer, der viser, at du fortjener en plads på Google- teamet.
 4. Sørg for, at formatet ikke distraherer fra det fantastiske faglige indhold.
 5. Vær beskeden omkring dine færdigheder - lad din karriere tale for sig selv. Man kommer langt med stille selvtillid.
 6. Brug vores eksempler på cv’er, eksempler på cv-skrivning og onlineværktøjer til at tage arbejdet fra dig... mens du fokuserer på indholdet! Din historie vil sikre dig jobbet, men måden du præsenterer den på, betyder også utrolig meget.
Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV

Smukke CV-skabeloner

Overbevis arbejdsgivere og recruitere om dine kvalifikationer ved at bruge en af vores 25+ elegante, professionelt designede cv-skabeloner.
4 ud af 5
baseret på 1.524 anmeldelser på Trustpilot
Brug denne skabelonStockholm resume template
Stockholm
8.700.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonNew York resume template
New York
4.000.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonWien resume template
Wien
2.200.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSydney resume template
Sydney
1.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLondon resume template
London
3.700.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonDublin resume template
Dublin
3.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMoskva resume template
Moskva
740.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAmsterdam resume template
Amsterdam
1.700.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMadrid resume template
Madrid
1.500.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSantiago resume template
Santiago
1.300.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSingapore resume template
Singapore
720.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonOslo resume template
Oslo
580.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonCape Town resume template
Cape Town
58.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonParis resume template
Paris
550.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBerlin resume template
Berlin
1.500.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonGeneve resume template
Geneve
34.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonVancouver resume template
Vancouver
510.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonTokyo resume template
Tokyo
350.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMilano resume template
Milano
930.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLissabon

 resume template
Lissabon
230.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBarcelona resume template
Barcelona
490.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonKøbenhavn resume template
København
100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonChicago resume template
Chicago
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRio resume template
Rio
200.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRom resume template
Rom
200.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBoston resume template
Boston
120.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRirekisho - japansk cv resume template
Rirekisho - japansk cv
52.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.400 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAthen resume template
Athen
110.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBruxelles resume template
Bruxelles
70.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonPrag resume template
Prag
19.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonShanghai resume template
Shanghai
32.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonToronto resume template
Toronto
2.000.000 personer valgte denne skabelon
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies