Cv-skabeloner (kan downloades gratis)

Hver skabelon er blevet omhyggeligt designet til at følge de regler, som arbejdsgivere kigger efter. Kom godt fra start af med et professionelt CV.

Vores vurdering på Trustpilot

4 ud af 5
baseret på 1.542 anmeldelser
Spændende og yderst interessant at…
Spændende og yderst interessant at bruge Copilot i CV.dk Jeg vil udbygge dette, den kommende tid!
Klaus Becker • 24 dage siden
CV.dk is a very simple and excellent…
CV.dk is a very simple and excellent site to create quick CV's. It has some of the most effective CV formats.
Harish Chaudhari • 3 måneder siden
Okey produkt
Okey produkt, men behovet for cv og ansøgninger skal være ret højt før den månedlige pris kan forsvares. Iøvrigt bliver man først efter man har brugt tid på at lave et Cv gjort opmærksom på at der skal betales for ydelsen, det kunne man nok sige sig selv, men stadig kunne det godt fremgå tydeligt tidligere.
Martin Pedersen • 3 måneder siden
Nemt & overskueligt
Nemt og overskueligt, meget professionelt. Ganske fremragende oplevelse.
Sean Brøndum Kollerup • 3 måneder siden
Fantastisk og nemme at bruge
Fantastisk og nemme at bruge, så bådes en cv og ansøgning bliver perfekt opsat.
Jane Tang • 6 måneder siden

Hvorfor bør du bruge vores gratis cv-skabeloner?

Cv-skabelonerne på cv.dk er professionelt designede skabeloner, der skal hjælpe dig med at hive dit næste job i land. Uanset om du har travlt med at sende din ansøgning eller bare ikke ved, hvor du skal starte, så er vores cv-skabeloner det ideelle grundlag til bedst muligt at præsentere din erhvervserfaring og dine kvalifikationer. 

Nedenfor har vi anført nogle af fordelene ved vores professionelle cv-skabeloner:

 • Nemme i brug: Vi går alle ind for godt design uden besvær. Derfor har vi sikret, at vores skabeloner er intuitive og nemme at bruge, så du sparer værdifuld tid, når du skal skrive et godt cv.
 • ATS-venlig: Ansættelseschefer er ikke de eneste, der vurderer dit cv. Derfor har vi udarbejdet vores skabeloner med automatiserede cv-scannere i tankerne og sørget for, at vores skabeloner er nemme at læse for både mennesker og robotter.
 • AI-genererede eksempler på sætninger: Vores skabeloner er genereret af vores intuitive cv-bygger, der gør det nemt at skrive et jobvindende cv med funktioner som en AI-genereret profiltekst-generator samt eksempler på sætninger til hundredvis af stillinger.
 • Meget redigerbare: Hver ansøger er forskellig og det samme gælder hvert job. Derfor har vi designet skabeloner, der nemt kan tilpasses til dine specifikke behov. Skift farveskema, tilføj et foto, eller tilpas linjeafstanden med blot et par museklik.
 • Kan tilpasses til alle job og brancher: Vores kollektion af professionelt designede skabeloner spænder fra simple og minimalistiske til moderne og professionelle for at sikre, at der findes et passende layout til ethvert job og enhver branche.
 • Gratis og premium-abonnementer: Takket være vores prøveversion og forskellige premium-abonnementer er der mulighed for at alle kan arbejde med vores cv-skabeloner. Prøv dem gratis eller vælg et af vores premium-abonnementer på cv.dk for at downloade så mange versioner af cv’er, som du vil.
 • Download i .docx-format eller som PDF: Forskellige arbejdsgivere kræver, at du sender din jobansøgning i forskellige formater. Derfor har vi sørget for, at du kan downloade mange af vores skabeloner enten som PDF- eller Word docx-fil.

At vælge den rigtige cv-skabelon

Vores cv-skabeloner er inddelt i fire kategorier, så du hurtigt kan finde den skabelon, der bedst passer bedst til dine behov.

Professionelle cv-skabeloner

Vores kollektion af professionelle cv-skabeloner er designet i klassiske stile med gennemprøvede skrifttyper og formatering. Disse skabeloner udstråler en følelse af ekspertise og alvor omkring den stilling, du søger. Du kan ikke gå galt i byen med en professionel skabelon, hvis du arbejder inden for jura, forretning, uddannelse, sundhed, finans, regnskab eller ejendomshandel.

Kreative cv-skabeloner

Hvis dit cv skal være lidt dristigt, er vores kreative cv-skabeloner lige noget for dig. I denne kollektion findes cv-skabeloner. der er kendetegnet ved iøjnefaldende skrifttyper og overskrifter samt sjove farvepaletter med mønstrede baggrunde. Disse skabeloner er perfekte til kreative fag som f.eks. kunstnere, designere, fotografer, skuespillere og alle andre inden for dette fagområde.

Moderne cv-skabeloner

Hvis du har brug for et nyt, men stadig professionelt look, er vores moderne cv-skabeloner det perfekte valg. Disse fornyende designs bruger minimalistiske overskrifter og rene skillelinjer til at tilføje schwung, der får dit cv til at skille sig ud. Se nærmere på disse skabeloner, hvis du arbejder inden for IT, teknik, marketing, administration, HR og salg.

Simple cv-skabeloner

Hvis du har brug for et cv, der både er tiltalende og hensigtsmæssigt, bør du vælge vores simple cv-skabeloner. Disse formater er lette at læse og har den rigtige mængde farver og designaccenter. Hvis du arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen, detailhandel, transport eller du er studerende eller praktikant, så er vores simple cv-skabeloner det rigtige valg for dig.

Hvad er den bedste cv-skabelon kendetegnet ved?

cv-skabelon til anbefalet strukturgrafik DK

De bedste CV-skabeloner indeholder de rigtige afsnit og formateringsvalg, der gør din erhvervserfaring iøjnefaldende. Nedenfor har vi anført, hvilke elementer din næste cv-skabelon skal indeholde.

 1. Et tiltalende sidehoved: Sidehovedet er nok den vigtigste del af skabelonen, fordi det er her, at det meste af layoutet finder anvendelse. Vælg altid en skabelon med et sidehoved, der fremhæver dit navn og som har tilstrækkelig med plads til dine kontaktoplysninger og links til din LinkedIn-konto eller din faglige portefølje.
 2. Læsbarhed: En god cv-skabelon skal være letlæselig. Læsbarheden afgøres af en kombination af faktorer som skrifttype og farve; men et af de vigtigste kriterier er en balance mellem hvidt rum og tekst. Cv’et må hverken virke tomt eller overfyldt med information.
 3. Tilstrækkelig plads til din erhvervserfaring: Når du vælger en cv-skabelon, er det vigtigt at overveje, hvor meget erhvervserfaring du har, og derfor, hvor meget plads du skal bruge på siden. Ansøgere på mellem- og seniorniveau skal søge skabeloner, der har tilstrækkelig plads til afsnittet med ansættelseshistorikken. Studerende bør vælge sidedesign, der nemt kan fyldes med kun to eller tre tidligere ansættelser.
 4. Professionelle skrifttyper, skrifttypestørrelser og farver: Skrifttypen skal være letlæselig og skrifttypestørrelsen mellem 10 og 12 punkter. Sørg også for at vælge et professionelt farveskema, der skiller sig ud, mens du stadig fremstår som en seriøs kandidat.
 5. Redigérbar: En god cv-skabelon kan tilpasses til dine specifikke behov. Cv.dk’s skabeloner er alle tilgængelige i vores intuitive cv-bygger, hvilket gør det nemt at oprette og downloade forskellige versioner med nogle få klik.
 6. Det rigtige filformat: Sørg for at gennemlæse jobbeskrivelsen omhyggeligt og downloade dit cv i det format, som arbejdsgiveren ønsker. Hvis du er i tvivl, er PDF generelt den bedste løsning til at e-maile, printe og uploade til onlineansøgningsportaler.

Ofte stillede spørgsmål om cv-skabeloner

Er cv-byggeren på cv.dk gratis?

Cv.dk’s cv-bygger kan bruges gratis inden for en prøveperiode på syv dage og der kan tegnes forskellige abonnementer. Yderligere oplysninger om gratis brug af cv.dk findes her.

Hvad forventer arbejdsgivere af et cv i 2024?

Arbejdsgivere vil gerne modtage cv’er, der hurtigt kommer til sagen og viser, hvorfor en kandidat præcis har de kvalifikationer, der kræves til den stilling, som ansøgeren søger hos den pågældende virksomhed. Dette opnås ved at tilpasse cv’et til hver stilling, du søger.

Hvor mange stillinger bør man anføre på et cv?

Tommelfingerreglen er at anføre al den relevante erhvervserfaring, som du har opnået inden for de seneste 10 år. Hvis du er studerende eller nyuddannet, anbefaler vi som minimum at medtage tre job. Efterhånden som du kravler op ad karrierestigen, skal du sørge for at fjerne mindre relevante job for at gøre plads til mere imponerende stillinger.

Hvor mange sider bør mit cv indeholde?

I stort set alle situationer anbefaler vi at begrænse cv'et til én side. Der kan dog være undtagelser for ansøgere på ledelsesniveau, altså ansøgere med særligt imponerende karrierer.

Hvilke af følgende oplysninger bør ikke medtages på cv'et?

Hvad der skal medtages i cv’ets sidehoved, afhænger ofte af det land, hvor du har tænkt dig at arbejde. I USA og Canada bør du ikke medtage personlige oplysninger som fødselsdato, alder, civilstand eller tro. Et portrætbillede er heller ikke nødvendigt, undtagen i visse brancher, hvor kandidatens udseende er relevant for jobbet.

Skal man oplyse adressen på cv’et?

Vi anbefaler ikke at medtage en adresse i cv’et, fordi en e-mailadresse og et telefonnummer generelt anses for at være tilstrækkelige kontaktoplysninger. Man kan dog vælge at oplyse byen, hvis man ønsker det.

Hvor mange punkter bør man anføre på et cv?

Hvert job i ansættelseshistorikken bør indeholde 4-5 punkter. Vi anbefaler mindst tre punkter på hvert cv, så der mindst er 12-15 punkter i alt.

Hvad synes arbejdsgivere om cv-skabeloner?

Arbejdsgivere modtager gerne cv’er, der er lette at læse, og hurtigt formidler de oplysninger, de leder efter. Selvom cv-skabeloner er et nyttigt værktøj til at skrive en professionel ansøgning, bryder rekrutteringsfolk sig ikke om cv’er, hvis indhold er kopieret og indsat og ikke er blevet tilpasset til den specifikke jobbeskrivelse.

Hvordan skriver man en profiltekst?

En god profiltekst indeholder en kombination af positive adjektiver, der beskriver din karakter, dine mest imponerende resultater samt eventuelle kvalifikationer eller den erhvervserfaring, der kræves til stillingen.

Hvordan anfører man færdigheder og kompetencer på et cv?

Færdighedsafsnittet i cv’et er som regel formateret som en punktliste med både tekniske og jobspecifikke færdigheder (hårde færdigheder) og personlige træk eller karakteregenskaber (bløde færdigheder). Sørg for at læse jobbeskrivelsen, før du anfører dine færdigheder på cv’et, for at finde ud af, hvad arbejdsgiveren prioriterer i jobbet.

Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV
Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV

Byg et jobvindende CV uden besvær

Spar tid med vores 3-trins CV-bygger. Slut med skriveblokade eller formateringsproblemer med Word. Byg CV'er som arbejdsgivere elsker.
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies