Om os

Vores mission er at hjælpe dig med at bygge et professionelt CV

Hos CV.dk mener vi, at opbygningen af et jobvindende CV bør være en hurtig og simpel proces. Faktisk har vi altid bygget systemer, som er hurtige og lette at bruge, men som stadig genererer gode resultater.

Det hele startede i 2012, da vi lancerede en lille web app, som byggede online dokumenter, såsom afbestillingsbreve og simple CV’er. Et par måneder senere opdagede vi en underlig trend. De fleste brugte vores side udelukkende til at bygge CV’er.

For at levere mere værdi til vores brugere, besluttede vi kun at specialisere os i CV’er. Da ansøgningsprocessen er hårdere end nogensinde, har vi brug uendeligt mange timer på at studere jobvindende CV’er, fået vurderet vores skabeloner af eksperter og testet vores CV’er gennem utallige eksperimenter.

Resultatet? Vi lancerede CV.dk, som bruger disse jobvindende CV-skabeloner og ‘CV-regler’ for at give dig en fordel over konkurrenterne, så du bliver hyret hurtigere.

Vi har indtil videre hjulpet 300.000 med at opbygge jobvindende CV’er, og vi har hjulpet utallige andre med at blive hyret hos de bedste virksomheder, som PWC, BMW og T-Mobile.

Udtalelser
"Jeg elsker CV.dk. Det gør det langt nemmere at sende ansøgninger. Sidste gang jeg skriv mit CV var 6 år siden, og med hjælp fra CV.dk har jeg nu et effektivt og flot CV.
– Andrew Roth
"Interessant koncept. Det har hjulpet mig med at bygge et lækkert CV, som giver mig masser af interviews"
– Kelly Roth
"At oprette og håndtere mine forskellige ansøgninger er faktisk sjovt, og det tager kun få minutter for mig at finde et matchende CV og ansøge om et job"
- Anonym