Sådan skrives et cv til en restaurantchef
Et jobvindende cv til en stilling som restaurantchef bør tydeligt formidle en kandidats evne til at føre tilsyn med restaurantaktiviteter og medarbejdere. Cv’et bør indeholde et afsnit med en profiltekst øverst på cv’et, som fungerer som en effektiv sammenfatning af den værdi, som du medbringer som restaurantchef. Sørg for at medtage alle oplysninger, som du ønsker at en potentiel arbejdsgiver ikke skal gå glip af i dette afsnit. Husk at medtage alle de unikke detaljer, som får dig til at skille dig ud som kandidat så vel som branchespecifikke færdigheder og evner.
Afsnittet med ansættelseshistorikken skal være skrevet i omvendt kronologisk rækkefølge med særlig vægt på stillinger inden for gastronomi og serviceerhverv eller managementbranchen. Selv om mange restauranter ikke kræver en avanceret grad, kan nogle restauranter lede efter en kandidat med en grad i hotel- og restaurationsbranchen eller handel. Fokusér på at understrege dine stærke færdigheder, der sætter dig i stand til effektivt at styre en restaurant og bidrager til at opfylde dens største potentiale. Det anbefales stærkt at medtage en overbevisende blanding af bløde og hårde færdigheder i dit cv. Når du bruger et af cv.dk’s gennemprøvede cv’er, kan du skrive et mere overbevisende og mere imponerende cv til en stilling som restaurantchef.
Eksempel på profiltekst
Fremhæv dine mest bemærkelsesværdige færdigheder, evner, erfaringer og resultater her. Dette afsnit bør fungere som en kort, men overbevisende oversigt over den værdi, du medbringer som restaurantchef. Se eksemplet cv på indhold nedenfor.
Erfaren og effektiv restaurantchef, som er ekspert i alle aspekter af vellykket restaurantdrift. Har flere års erfaring med og faglig ekspertise i styring af personale- og restaurantfunktioner. Har et alsidigt og lovende sæt af kompetencer, der bidrager til at bygge positive teamrelationer, som medfører optimal kundeservice. Brænder for gastronomibranchen og er ivrig efter at bruge min årelange erfaring og udvikling til et nyt blomstrende etablissement.
Eksempel på ansættelseshistorik
Anfør din erhvervserfaring her. Fokusér på de mest relevante og imponerende stillinger og resultater. Husk at bruge stærke handlingsverber og nævn jobspecifikke stillinger. Se eksemplet på indhold nedenfor.
- Koordinerede effektivt styringen af den daglige restaurantdrift, hvilket resulterede i større produktivitet og højere niveauer af kundetilfredshed.
- Ændrede menuen baseret på sæsontilbud og tilbagemeldinger fra kunder.
- Overvågede spisesalen og foretog ændringer af siddepladser efter behov og tog passende fat på eventuelle kundeproblemer eller -ønsker.
- Interviewede, ansatte og vejledte kvalificeret service- og køkkenpersonale.
- Vurderede personalets præstationer og gav konstruktiv feedback for at forbedre den samlede produktivitet.
Eksempel på uddannelsesdel
Anfør alle grader og certificeringer her. Eventuelle æresbevisninger eller udmærkelser bør også medtages her. Hvis du har en højere grad end en bachelorgrad, kan du udelade din gymnasieuddannelse. Se eksemplet på indhold nedenfor.
- 2006-2008 Erhvervsakademi Esbjerg, uddannelse til finansøkonom, Esbjerg
- 2002-2006 Esbjerg Erhvervsskole, erhvervsfaglig eksamen, Esbjerg
Eksempel på kompetencedel
Et fremragende cv til en restaurantchef bør indeholde en række imponerende færdigheder, som arbejdsgivere eller interviewere leder efter hos kandidater, der søger stillingen. Det anbefales stærkt at medtage en blanding af bløde og hårde færdigheder, som underbygger restaurantchefens arbejde. Se eksemplet nedenfor.
- Viden om gastronomibranchen
- Glimrende færdigheder i kundeservice
- Ledelsesevner
- Forretningsudviklingsstrategier
- Effektive managementtekniker
- Færdigheder i strategisk markedsføring
Hvad laver restaurantchefer?
Restaurantchefer er professionelle, som fører tilsyn med arbejdsgangen og driften i en restaurant. Restaurantchefer har typisk mange forskellige ansvarsområder, herunder styring af medarbejdere, ansættelse og uddannelse af medarbejdere, bestilling af lagervarer, vagtplanlægning og håndtering af problemer med kundeservice.
Restaurantchefer kan være ejer af restauranten eller ej. Restaurantchefers vigtigste opgave er at øge restaurantens succes og indtjening ved at arbejde på at forbedre og øge effektiviteten af de daglige gøremål og opnå optimal kundeservice. Det er ofte et krav, at de kan udnytte kreative færdigheder og kompetencer i markedsføring for at forbedre virksomheden ved at fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye kunder.