1. Eksempler på cv'er
 2. Sundheds- og Socialrådgiver
Skrevet af Susan ShorSusan Shor

Eksempel på cv'er Sundheds- og Socialrådgiver: Skrivetips

Et gennemprøvet jobspecifikt eksempel på et cv og skrivevejledning for at få dit næste job i 2024. Du kan redigere dette eksempel på et cv til en stilling som Sundheds- og Socialrådgiver for at få en lynstart og nemt skrive et perfekt cv på få minutter. Du skal blot indtaste dine oplysninger, downloade dit nye cv og begynde på din jobansøgning i dag!
4.0
Gennemsnitlig vurdering
44 Nogle personer har allerede vurderet det
Eksempel på cv'er Sundheds- og Socialrådgiver: Skrivetips
Redigér dette CV

Sådan skrives et cv til en stilling som sundheds- og socialrådgiver

Vi vil gerne gøre det nemt for alle, der er lidt usikre på, hvordan de skal begynde, ved at skitsere den ene ting, som alle korrekt udformede cv’er bør have til fælles, uanset beskæftigelse. Det vil sige den samme grundlæggende opbygning af cv-elementer, der passer på én enkelt side:

Vælg det bedste format til et cv for en sundheds- og socialrådgiver

Hvis du har tilegnet dig erhvervserfaring som sundheds- og socialrådgiver i medarbejderstillinger, er der ingen grund til at afvige fra det mest almindelige format til et cv: det kronologiske cv. Dette format foretrækkes også af ansættelseschefer, fordi det hurtigt giver en oversigt over din karrieres højdepunkter i afsnittet med ansættelseshistorikken.

Men hvis du er ny på arbejdsmarkedet eller i forhold til denne beskæftigelse, eller baggrunden for din beskæftigelse er ret forskelligartet, så skal du kigge på alternative cv-formater. Kontraktarbejde som konsulent kan f.eks. være egnet til et funktionelt cv eller et cv med hybridformat (kombination). 

Sidehoved

Dette element i cv’et kræver ikke ret meget plads, men da det er iøjnefaldende, er det af afgørende betydning. Et sidehoved med et markant design skiller dit cv til en stilling som sundheds- og socialrådgiver ud fra resten, især hvis samme sidehoved også anvendes i din ansøgning med et lignende design.

Ansættelseschefernes opmærksomhed vil blive henledt til dit navn og dine kontaktoplysninger fra starten, og igen, når de er klar til at følge din ansøgning op med en invitation til en jobsamtale.

Eksempel på uddannelsesafsnit

Nu fortsætter vi med profilteksten i dit cv, næsten øverst på siden, ...selvom du måske vil skrive den til sidst. Hvorfor vil du skrive dette vigtige afsnit til sidst? 

Fordi det opsummer den historie, du fortæller i resten af cv’et, kan det være en fordel at nævne alle detaljer, før du går i gang med at beskrive det store billede.

Profilteksten i cv'et (også kaldet profil, målsætning eller personlig erklæring) bør fortælle om dine største resultater som sundhedsrådgiver. Den bør også give et klart billede af din professionelle stil. 

Stil dig selv følgende spørgsmål for at komme godt i gang:

 • Var der en sag, som jeg behandlede, der resulterede i en fremragende løsning?
 • Kan jeg henvise til mine sagsbehandlingsdata for at fremhæve min effektivitet?
 • Har jeg specialiseret mig i en underkategori inden for sundhedssektoren, f.eks. behandling af stofmisbrug?
 • Hvilke ord kan jeg bruge til at beskrive min professionelle personlighed? Er jeg rolig, følsom og god til at lytte? Hvad lægger jeg vægt på og hvad værdsætter jeg i min arbejdsmoral?
Eksempel på en profiltekst, der kan tilpasses

Erfaren sundheds- og socialrådgiver, der brænder for sit arbejde, med 10 års erfaring med at yde kvalitetspleje og støtte til patienter, der får medicinsk behandling. Engageret i at hjælpe patienter med at klare vanskelige situationer og sikre, at de får den nødvendige omsorg og får adgang til de nødvendige tjenester. Kommunikerer effektivt med andet medicinsk personale for at optimere produktiviteten og det omsorgsniveau, alle patienter fortjener. Dygtig til konfliktløsning og familierådgivning.

Forstået!

Eksempel på ansættelseshistorik 

Sundheds- og socialrådgivere arbejder inden for mange forskellige discipliner, f.eks. socialformidling, familieterapi, børnehandicap, demens m.m., inden for det sociale område. I dette afsnit får du mulighed for at præcisere eventuelle specialer, du har, og hvordan din karriere har udviklet sig i løbet af din erhvervserfaring. Gør det på en sådan måde, at hvert enkelt punkt tæller. I stedet for bare at angive ansvarsområder under hver stillingsbetegnelse, skal du bruge en resultatfokuseret metode og “prale af” dine færdigheder med stærke handlingsverber.

Jo flere detaljer og data du kan anføre i cv’ets afsnit om erhvervserfaring, jo bedre fremhæver du dine færdigheder og kompetencer.

Husk, at dit cv tydeligt skal vise din evne til at forsvare de behov, som klienter på hospitaler eller i sundhedssektoren har. Du kan for eksempel være ansvarlig for at foretage grundige vurderinger af klienter samt din evne til at kommunikere med medlemmer af lægeteamet for at støtte dine klienters behov. Du skal også være i stand til at finde samfundsmæssige og statslige ressourcer, der vil forbedre klienternes liv. Sundheds- og socialrådgivere hjælper også klienterne med alle aspekter af socialforsorgen, herunder medicinske, økonomiske, mentale og sociale tjenesteydelser. Prøv at vise, at du har erhvervserfaring på hvert af disse områder.

Eksempel på ansættelseshistorik, som kan tilpasses

Sundheds- og socialrådgiver , Psykiatrisk Center København København
Jul 2015 - Maj 2020 

 • Vurderede omhyggeligt hver enkelt klients situation for at finde ud af, hvordan man bedst kunne hjælpe og advokere for dem.
 • Koordinerede adgangen til ressourcer for klienter og familier, fulgte op for at sikre vellykkede resultater og hjælp med kommunikationen, når der var behov for det.
 • Rådgav klienter og familiemedlemmer i vanskelige tider og stressende overgangsperioder.
 • Samarbejdede tæt med andre medicinske fagfolk for at yde omfattende og gavnlig patientpleje.
 • Skabte en stærk tillid til patienter og familiemedlemmer, undertiden efter tidligere negative oplevelser i sundhedsvæsenet.
 • Fungerede som forbindelsesled mellem familiemedlemmer og hospitalspersonale.

 

Sundheds- og socialrådgiver , Rigshospitalet København
Apr 2013 - Mar 2015 

 • Opnåede 92 % ”exceptionel” vurdering i patienttilfredshedsundersøgelser for at yde støtte til enkeltpersoner, grupper og familier, der modtager sundhedsydelser.
 • Fik altid ros for at hjælpe klienter med at få adgang til bedre sundhedspleje og ressourcer.
 • Fremmede og understøttede nyttige copingstrategier for at hjælpe klienter med at klare scenarierne for sundhedspleje.
Forstået!

Eksempel på uddannelsesafsnit

De fleste job som sundheds- og socialrådgiver kræver en mastergrad inden for socialt arbejde, men der er visse tilfælde, hvor en bachelorgrad i socialt arbejde er tilstrækkelig. 

Anfør alle dine grader og certificeringer her. Eventuelle æresbevisninger eller udmærkelser bør også medtages her. Hvis du har en højere grad end en bachelorgrad, kan du udelade din gymnasieuddannelse. Du kan liste certificeringer her eller oprette et særskilt afsnit, hvor du fokuserer på dem. 

Eksempel på uddannelsesafsnit, der kan tilpasses

Master i socialt arbejde, Københavns Universitet
Apr 2006 - Maj 2009 

 

Bachelor i socialt arbejde, Københavns Universitet
Sep 2002 - Maj 2006 

Forstået!

Eksempel på færdigheder i cv’et

Dette afsnit, som giver en hurtig oversigt over dine færdigheder, fortæller ikke blot recruiterne om du har de kompetencer, de leder efter, men giver dem også en idé om, hvilke færdigheder du mener er de vigtigste for jobbet.

Vi foreslår, at du opretter en overordnet liste, som du kan henvise til og tilføje nye færdigheder i takt med at du får flere kompetencer. Overvej alle de specifikke færdigheder og den viden, du har brug for i dit job. Du skal f.eks. have en dyb forståelse af DASW etisk kodeks, menneskelig adfærd, sociologi og psykosociale vurderinger. Du skal også have viden om social- og arbejdsmarkedspolitik, samfundsressourcer og programmer. Det er dine hårde færdigheder. Blandt dine bløde færdigheder er din evne til at kommunikere med patienter, lægepersonale og andre medlemmer af plejeteamet; du skal være velorganiseret og effektiv, samt kunne løse problemer. 

Vælg de færdigheder og kompetencer, der bedst passer til jobbeskrivelsen. Sigt efter en blanding af hårde og bløde færdigheder. Prøv at medtage færdigheder på højt niveau, der skiller dig ud fra andre kandidater.

Eksempel på kompetenceafsnit i cv, der kan tilpasses
 • DASW's etiske retningslinjer
 • Vurdering af mental sundhed
 • Medicinsk viden
 • Detaljeorienteret
 • Kriseintervention
 • Færdigheder i tidsstyring
 • Social forsorgspolitik
Forstået!
Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV

Smukke CV-skabeloner

Overbevis arbejdsgivere og recruitere om dine kvalifikationer ved at bruge en af vores 25+ elegante, professionelt designede cv-skabeloner.
4 ud af 5
baseret på 1.542 anmeldelser på Trustpilot
Brug denne skabelonStockholm resume template
Stockholm
8.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonNew York resume template
New York
4.100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonWien resume template
Wien
2.300.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSydney resume template
Sydney
1.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLondon resume template
London
3.900.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonDublin resume template
Dublin
4.100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMoskva resume template
Moskva
750.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAmsterdam resume template
Amsterdam
1.800.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMadrid resume template
Madrid
1.600.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSantiago resume template
Santiago
1.300.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSingapore resume template
Singapore
740.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonOslo resume template
Oslo
600.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonCape Town resume template
Cape Town
60.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonParis resume template
Paris
570.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBerlin resume template
Berlin
1.500.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonGeneve resume template
Geneve
35.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonVancouver resume template
Vancouver
520.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonTokyo resume template
Tokyo
360.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMilano resume template
Milano
940.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLissabon

 resume template
Lissabon
240.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBarcelona resume template
Barcelona
500.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonKøbenhavn resume template
København
100.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonChicago resume template
Chicago
160.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRio resume template
Rio
210.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRom resume template
Rom
210.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBoston resume template
Boston
120.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRirekisho - japansk cv resume template
Rirekisho - japansk cv
61.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4.500 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAthen resume template
Athen
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBruxelles resume template
Bruxelles
82.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonPrag resume template
Prag
28.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonShanghai resume template
Shanghai
51.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonToronto resume template
Toronto
2.100.000 personer valgte denne skabelon
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies