1. Blog
 2. CV
 3. Målsætninger i et cv (over 15 eksempler)
Skrevet af Paul DruryPaul Drury

Målsætninger i et cv (over 15 eksempler)

25 min læst
Målsætninger i et cv (over 15 eksempler)
Grafik udført af:Evgeniya Skubina

Overbevisende og mindeværdige karrieremål er et af de afgørende redskaber i enhver jobsøgning. Det er din måde effektivt at forklare dine mål, din egnethed og overførbare færdigheder i forbindelse med et karriereskift. Hvis du er ved at skifte karriere, bør dette tydeligt fremgå af kandidatens målsætninger øverst på cv’et, fordi også potentielle arbejdsgivere absolut skal være klar over det.

Det har højeste prioritet at du beskriver dine karrieremål rigtigt. Denne vejledning viser:

 • Definitionen af karrieremål og hvordan de adskiller sig fra profilteksten
 • Hvornår du skal bruge karrieremål for at skille dig ud fra andre kandidater
 • Mit forslag til en opskrift i fire dele på tydelige og overbevisende målsætninger i et cv
 • Skrivetips til allerede i løbet af de første fem sekunder at gøre indtryk på læseren
 • 15 situationer, hvor det er vigtigt at medtage målsætninger i et cv (med 15 eksempler)
 • Hvad kan jeg medtage i cv’et i stedet for et karrieremål?
 • Hvorfor det er særligt vigtigt at medtage karrieremål i et cv i 2024.

Selvom dine målsætninger muligvis kun er nogle få sætninger, er det måske den vigtigste del af cv’et, du udarbejder under jobsøgningen. Overvej dine målsætninger nøje.

Hvad er karrieremål i et cv?

De fleste cv’er indeholder et afsnit øverst på siden for at fremhæve de vigtigste aspekter af en jobsøgers stillingsansøgning. Dette afsnit kaldes normalt profiltekst eller et personligt resumé. Profilteksten giver indsigt i en kandidats personlighed, den erhvervserfaring og de resultater, vedkommende har opnået, samt nogle gange oplysninger om, i hvilken retning vedkommende ønsker at udvikle sig i.

Den del af profilteksten, der omhandler din fremtidige karriereretning og de tilhørende mål, kaldes karrieremål. Karrieremålene erstatter altså ikke de øvrige detaljer i profilteksten og det er ikke altid nødvendigt at nævne dem, men når du vil skifte retning i din karriere eller når du vil begynde på noget nyt i dit karriereforløb, beskriver oplysningerne i karrieremålene detaljerne i karriereændringen.

Målsætningerne i cv’et er ikke det samme som profilteksten. De kan blot være en del af det.

Hvilken opsætning bør du bruge for dine karrieremål?

Baseret på ansættelses- og personalechefers erfaring bør du medtage følgende elementer:

 • Faglige egenskaber
 • Titel (eller fremtidig titel)
 • Færdigheder og erhvervserfaring
 • Løfte (om din karrierevej og/eller -mål)

Selv om størstedelen af et cv består af fakta, beskriver karrieremålene din fremtid som kandidat: din nye karrieretning, færdigheder, som kan overføres til den nye stilling, samt arbejdsgiver-orienterede mål (dvs. hvilken værdi dine mål har for den nye arbejdsgiver). Derfor skal karrieremålene præsentere en troværdig version af din faglige fremtid. Arbejdsgivere skal tro på dig. 

Når du formulerer dit karrieremål på følgende måde: "Jeg vil gerne arbejde som senioranalytiker", så er det fuldstændigt utilstrækkeligt.

Du skal tilføje en anelse personlighed, begrunde det med dine mest relevante færdigheder og erfaringer, samtidig med at du giver et højtideligt løfte til din fremtidige arbejdsgiver. Det er ikke kun dine karrieremål, det drejer sig om, de bør også passe til behovene hos den virksomhed, hvor du søger job. Sæt dig i deres situation. Hvilke karrieremål fra deres ideelle kandidat vil de gerne læse om?

Lad os se nærmere på hvert af de forskellige elementer:

Faglige egenskaber. Hvilke af alle verdens ord ville du vælge til at beskrive dig selv? Når du fortæller historien om din karriere i cv’et, supplerer de tillægsord, du vælger, beretningen. Når du begynder beskrivelsen af dine karrieremål med et (eller to) rammende tillægsord, sætter du med det samme dit personlige præg på det, du ønsker at formidle, nemlig “det her er mig”, før du fortsætter beretningen om din fremtidige vej.

Titel (eller fremtidig titel). Det næste element i beskrivelsen af dine karrieremål indeholder ofte titlen på den stilling, du gerne vil have. I tilfælde, hvor stillingen er forskellig fra tidligere titler, kan du vælge at bruge en mere generel titel, f.eks. "marketingmedarbejder", eller tilføje nogle ord efter din nuværende stillingsbetegnelse for at kvalificere en fremtidig retning: "Dygtig salgschef, som søger job inden for kundeservice". Under alle omstændigheder skal den titel eller beskrivelse, du nævner her, være relevant for ansættelseschefen og den stilling, du søger.

Færdigheder og erhvervserfaring. Mens dit cv handler om dine tidligere resultater, er udvælgelsen af de mest relevante aspekter af dine færdigheder og din erhvervserfaring en god måde, hvorpå du kan vise din fremtidige arbejdsgiver, at du har valgt en relevant og lovende karriere. Det er specielt nyttigt, hvis du ønsker at fremhæve erfaringerne fra din tidligere karriere. Samtidigt er det et godt fingerpeg om, hvad du ønsker at uddybe i en jobsamtale.

Løfte/mål (om din karrierevej og/eller -mål). Du bør afslutte beskrivelsen af dine karrieremål med et løfte til din fremtidige arbejdsgiver (og dig selv). Kort sagt gør du rede for, hvordan du vil udfylde stillingen og hvad du kommer til at betyde for den virksomhed, du vil arbejde for, hvis du hiver jobbet i land. Alt hvad du formidler i cv’et, ansøgningen og jobsamtalen skal underbygge dette løfte. Det vil være grunden til, at du står op og går på arbejde hver morgen i mange år fremover. 

Hvordan beskriver du dine karrieremål?

Du bør helst bruge den opsætning, der er beskrevet ovenfor (faglige egenskaber, titel, færdigheder og erhvervserfaring, løfte/mål). Men det vigtigste er, at det er skrevet i tredje person og i en professionel tone. Forestil dig, at du er personalechefen og beskriver dig som kandidat til den administrerende direktør. Det er den stil, du bør stræbe efter - en professionel elevatortale i to sætninger. Beskriv dig selv som om du ser på dig selv udefra. 

Dine karrieremål skal være så relevante som muligt for stillingen, så det er altid en god idé at bruge det samme sprog som i stillingsbeskrivelsen og se på virksomhedens hjemmeside. At tale samme sprog og bruge samme tone som din fremtidige arbejdsgiver er en udmærket måde at beskrive en fælles fremtid på ud fra samme perspektiv.

Men vigtigst af alt er, at dine karrieremål er noget, du selv tror på og at du faktisk brænder for at realisere dem. Det er svært nok at foretage nogen form for overgang i en jobsøgning, så det skal simpelthen give genlyd på det dybeste niveau. Sigt højt og vær ikke tilfreds med det næstbedste, sådan at det kun er himlen, der sætter grænser for, hvad du kan opnå.

15 eksempler på karrieremål 

Som tidligere nævnt er karrieremål i et cv forskellige fra en profiltekst. Den anvendes næsten altid som en del af cv’et, og er som regel den eneste fremtidsorienterede del.

Målsætningen er mest effektiv, når det er tid til at skifte retning. Nedenfor er der anført de femten mest almindelige scenarier, hvor dette kan være tilfældet. I disse tilfælde er et overbevisende karrieremål i cv’et af afgørende betydning for at guide jobsøgningen:

Eksempler på målsætninger for et karriereskift.

Når det er tid til et karriereskift, kan du beskrive detaljerne i en ansøgning, men et tydeligt karrieremål i begyndelsen af dokumentet er afgørende for at fremlægge den nye retning. Det er muligvis ikke helt tydeligt, at du gerne vil skifte karriere, så ved at nævne karrieremålet udelukkes der enhver tvivl om det hos den rekrutteringsansvarlige.

Eksempel

Beregnende detailsælger med fem års indirekte erfaring i speditionsbranchen og international transport, vil gerne skifte til logistik. En indkøbsekspert, der altid vil finde den mest effektive løsning.

Forstået!

Eksempel på karrieremål efter en karrierepause (f.eks. barselsorlov).

Efter en karrierepause (uanset årsag) ønsker ikke alle at fortsætte, hvor de slap. Derfor kan et karrieremål tydeliggøre, hvordan vedkommende ønsker at genoptage arbejdet. Transparens er vigtig i begyndelsen af jobsøgningsprocessen. Ansættelseschefer vil sætte pris på din ærlighed.

Klimaaktivist og geografilærerinde, som vender tilbage til arbejdslivet efter fire års barselsorlov, med målet om at uddanne og inspirere elever i og uden for klasseværelset. En innovativ underviser, der gerne vil anvende de nyeste teknologier for at gøre geografiundervisningen levende.

 

Forstået!
Eksperttip

Hvor omfattende skal beskrivelsen af dine karrieremål være i cv’et? Ideelt set bør målsætningen kun være en del af profilteksten øverst på cv’et. Alle ansøgere bør have nogle resultater, der kan nævnes i den indledende elevatortale, uanset hvor uerfarent vedkommende måtte være. Hvis dette afsnit kun bestå af målsætninger, risikerer du at virke som en drømmer og ikke som et handlingens menneske. Målet bør være på højst to sætninger.

Eksempel på karrieremål for at give din karriere et løft.

Det er ikke sikkert, at din næste arbejdsgiver med det samme fornemmer, at du er klar til at klatre op ad karrierestigen, så et karrieremål kan derfor bruges til tydeligt at gøre opmærksom på dine ambitioner. Du behøver ikke at retfærdiggøre, at du er forfremmelsen værd. På dette tidspunkt er det nok at sige, at du har ambitioner - du vil få rig mulighed for at argumentere for din sag i jobsamtalen.

Eksempel

Førende marketingekspert inden for fintech søger forfremmelse til marketingdirektør efter otte år med prisbelønnede kampagner. Medarbejder med MBA-uddannelse og speciale i marketing med sociale medier, som vil levere trecifret publikumsvækst og tocifret vækst i omsætningen.

Forstået!

Karrieremål i cv ved skift til en nye branche. 

På nuværende tidspunkt skifter folk branche i et hidtil uset tempo. Derfor bruger en, der har arbejdet i flere brancher, karreriemålet i cv’et til at angive sit tilhørsforhold. At skifte til en ny branche behøver ikke nødvendigvis at være en risiko. Ansættelseschefen vil lede efter dine overførbare færdigheder.

Eksempel

Kundeorienteret ejendomsmægler med dyb forståelse af kundepsykologi har toppet landsdækkende salgsstatistikker og købertilfredshedsundersøgelser og vil gerne starte på en karriere inden for B2B-salg. Avancerede salgsteknikker vil skabe en pipeline for kundetilvækst.

Forstået!

Eksempel på karrieremål i et cv til deltidsarbejde.

Hvis du skifter fra fuldtids- til deltidsarbejde (eller omvendt), er det vigtigt, at læseren af dit cv ser dig i det ønskede lys - angiv tydeligt dine præferencer i dine karrieremål. Når nogen har haft en blanding af fuldtids- og deltidsjob, kan karrieremålene tydeliggøre, hvilket job vedkommende gerne vi arbejde i næste gang.

Eksempel

Statsautoriseret revisor med syv års erfaring inden for finansielle tjenesteydelser vil gerne skifte til et deltidsjob på grund af familieforpligtelser. Har indgående kendskab til regnskabssoftware og er en dygtig person, som kan jeres team kan stole på.

Forstået!

Karrieremål for arbejde hjemmefra. 

Efterhånden som fleksibelt arbejde bliver mere og mere almindeligt, er der ingen grund til at skamme sig, fordi man søger en stilling, hvor man kan arbejde hjemmefra. Det er vigtigt at frasortere uegnede job så tidligt som muligt, men angiv tydeligt, at du gerne vil arbejde hjemmefra.

Eksempel

Som omkostningsbevidst indkøbskonsulent har jeg sparet over 90 mio. kroner på indirekte og direkte udgifter hos fire arbejdsgivere i tyve lande, og er nu ude efter et job med mulighed for at arbejde hjemmefra, hvor jeg kan støtte et globalt indkøbsteam. Har otte års erhvervserfaring og medbringer enestående kulturel forståelse og kommerciel snilde.

Forstået!

Eksempel på karrieremål for freelancere.

Nu om stunder har mange mennesker en blanding af freelance- og faste stillinger i deres ansættelseshistorik, så sørg for at underbygge dit karrieremål med passende færdigheder og eksempler. Freelancere udmærker sig ofte ved at have mange færdigheder og kompetencer. Vær klar over, i hvilken retning du ønsker at din karriere skal udvikle sig.

Eksempel

Prisvindende softwareudvikler i computerspilbranchen, der i seneste årti har arbejdet på tre af de største MMORPG-titler, søger nyt freelancejob ved siden af det nuværende arbejde hos Trackvision. Er dygtig til 8 programmeringssprog og har indgående kendskab til den vigtigste designsoftware, kodeeditorer og testværktøjer.

Forstået!

Karrieremål for flere job.

Nogle stillinger kan kræve hele din tid, men hvis det er muligt at få arbejdet gjort på to dage om ugen, skal du i dine karrieremål nævne, at du kan jonglere med flere opgaver. Vis, at du har det, der skal til for at multitaske - ellers risikerer du at det virker, som om du prøver at påtage dig for meget.

Eksempel

Pålidelig chauffør med 99 % kundetilfredshed og seks års erhvervserfaring i branchen, som gerne vil have et yderligere job som dagligvarebud. Evne til at multitaske og indgående kendskab til Københavns trafik garanterer tilfredse kunder.

Forstået!
Eksperttip

Hvad er et godt mål? Et godt karrieremål i et cv bør sigte lidt højere, end du tror, du kan nå. Din fremtidige arbejdsgiver skal fornemme, at din ambition vil presse dig til det yderste af dine evner. Vi smiler alle, når et barn siger, at det vil være astronaut – tilpas dit ambitionsniveau en smule nedad, men du ved, hvad jeg mener.

Karrieremål for førsteårsstuderende

Som førsteårsstuderende ligger verden åben for dig. I denne overgangstid skal du forklare i cv’et, hvor du gerne vil starte din karriere, og hvad der motiverer dig til at vælge denne retning. De fleste universitetsdimittender har ikke så tydelige karriereplaner. Skil dig ud med din vision for din fremtid.

Eksempel

Bachelorstuderende i dansk, der gerne vil skabe sig en karriere som journalist søger en praktikplads i Berlingske Tidendes nyhedsredaktion. Jeg har allerede skrevet over 80 artikler til universitetets hjemmeside og redigeret flere end 400 artikler. Derfor håber jeg at kunne bidrage med skarpsyn samt en kritisk tankegang til denne stilling.

Forstået!

Karrieremål for folk uden erhvervserfaring

For en person uden erhvervserfaring er et karrieremål et ideelt værktøj - intet er mere udtryksfuldt end præcist at sige, hvad dine karrieremål er, og hvilke egenskaber, færdigheder og kvaliteter du vil bruge til at nå målet. En holdning som “Jeg vil gøre hvad som helst” vil ikke imponere nogen.

Eksempel

Nysgerrig historiestuderende, der er interesseret i et deltidsjob på bymuseet og ved, hvordan man ekspederer kunder takket være tidligere weekendarbejde i en boghandel. Min smittende entusiasme gør historien levende for bymuseets besøgende.

Forstået!

Eksempel på karrieremål til en stilling i en startup

At arbejde i et nystartet firma er en særlig udfordring, men folk skifter hele tiden fra store virksomheder til mindre firmaer. Gør rede for dit specifikke tilfælde i dit karrieremål, og gør udtrykkeligt opmærksom på, at du har det, der skal til for at arbejde i en startup, der er i rivende udvikling. Beskriv, hvorfor du er motiveret til at arbejde i en sådan virksomhed, hvis det er dit første job i et iværksættermiljø.

Eksempel

Maskiningeniør med baggrund i den offentlige sektor, der ønsker at skifte til et job i en startup inden for vedvarende energi, og som kombinerer stor erfaring med storstilede infrastrukturprojekter med en passion for miljøet. Medbringer 10 års erhvervserfaring inden for energisektoren til teamet.

Forstået!

Eksempel på karrieremål for en flytning til udlandet.

International rekruttering er nogle af det mest risikable for enhver arbejdsgiver. At acceptere et nyt job i udlandet indebærer en meget større indsats, så dit absolutte engagement, din alsidighed og viden skal afspejles af dine karrieremål. Arbejdsgivere skal føle, at du er fast besluttet på at gennemføre det. Du kommer til at vende op og ned på dit liv.

Eksempel

Erhvervsadvokat, der flytter til Australien og søger en stilling i et advokatfirma med speciale i familieret i Sydney. Har erfaring med alle aspekter af erhvervsret, konfliktløsning og retssager. Gennemsnitlig klientfastholdelse på 6 år – investerer i betroede, langvarige relationer.

Forstået!
Eksperttip

Hvordan skriver man et karrieremål? At finde ud af, hvad du virkelig ønsker at få ud af et fremtidigt karriereskift, er en af de vanskeligste opgaver, når du søger job. Personligt vil jeg råde dig til at notere alle muligheder, du kan komme i tanke om, og begrænse dem til en liste på 3-4 job, som du vil være glad for. Ved at filtrere disse stillingers fællestræk ud, får du noget, der ligner et karrieremål. Du bør helt afgjort være åben for alle muligheder, så undgå at være alt for specifik.

Karrieremål for frivilligt arbejde

Selvom frivilligt arbejde er en ædel stræben, skal alle velrenommerede organisationer, der arbejder med frivillige, være klar over, at deres medarbejdere vil engagere sig i organisationen af de rigtige grunde samt på langt sigt. Din målsætning bør på iøjnefaldende måde fremhæve dine relevante kvaliteter til et sådant arbejde. Der ligger altid et dybere motiv til grund for frivilligt arbejde – begynd med at fortælle arbejdsgiveren om det.

Eksempel

En pålidelig omsorgsperson og en sygeplejerske, der arbejder på deltid, vil gerne arbejde frivilligt som fundraiser i sommersæsonen. Demens er en sygdom, der står mit hjerte særlig nær, og jeg ville være glad for at kunne gøre en forskel, uanset hvor lille den er.

Forstået!

Karrieremål for studerende.

Mange virksomheder ansætter gerne studerende til praktikophold. Så hvis du starter med et klart eksempel på et karrieremål, er der meget mindre sandsynlighed for, at dit cv ender på bunken med kasserede ansøgninger. Arbejdsgivere modtager hundredvis af cv'er fra studerende - vær klar over de værdier, som kan forventes, når de ansætter dig.

Eksempel

Nyuddannet universitetsstuderende og ivrig amatørgartner er på udkig efter en praktikplads i et professionelt anlægsgartnerfirma for at sikre sig et deltidsjob i weekenderne under studiet. Har grønne fingre og en ustoppelig arbejdsmoral i alle vejrhold.

Forstået!

Eksempel på karrieremål til videreuddannelse

Hvis du søger ind på en videregående uddannelse, som afsluttes med en kandidatgrad, er et akademisk cv ikke til at komme uden om. Gør rede for, hvad det næste skridt i din uddannelse betyder, og hvorfor du bør komme i betragtning. Gør det klart, at det næste skridt i din akademiske karriere er et logisk skridt.

Eksempel

Kandidat i psykologi vil gerne arbejde hos en institution for at fortsætte studierne med henblik på at opnå ph.d.-graden. Min afhandling om effekten af sociale medier på unges socialpsykologiske udvikling vil danne grundlaget for yderligere forskning.

Forstået!

Karrieremål i et cv til en stilling, der kræver flytning til udlandet

Et vigtigt eksempel på, hvor du muligvis har brug for et karrieremål, er, hvis du søger job i udlandet. I dette tilfælde bør afsnittet om karrieremål være længere end normalt. Når alt kommer til alt, er det en stor udfordring at flytte til udlandet, og du er nødt til at afsætte meget plads på dit cv for at kunne gøre rede for, hvad det betyder for dig.

Det vigtigste aspekt af et karrieremål i forbindelse med en flytning til udlandet er din evne til at klare forandringer. Du vil blive konfronteret med mange nye situationer og være nødt til at ændre din måde at arbejde på, på måder du ikke kan forudse på forhånd. Din vigtigste grund til at flytte til udlandet skal være overbevisende, da du har brug for motivationen til at overvinde forskellige vanskeligheder og gennemgribende forandringer. At flytte til udlandet kan være utroligt givende, men det er ikke noget for sarte sjæle.

Hvad kan jeg medtage i cv’et i stedet for karrieremål?

Den traditionelle profiltekst fremhæver dine resultater, din erhvervserfaring, personlighed samt hvordan du passer til stillingen og virksomheden, også i kulturel henseende. Men hvis du allerede er (f.eks.) marketingchef, og søger en ny/anden stilling som marketingchef, er det mest fornuftigt at fokusere på tal og fakta i stedet for at spilde linjer på at formulere en sætning om, hvorfor du vil fortsætte i en lignende stilling. Det vil ikke resultere i et stærkt førstehåndsindtryk.

Vi har skrevet et nogle vejledninger om, hvordan man skriver den perfekte profiltekst samt nogle tips til at udarbejde virkningsfulde personlige cv’er. De er værd at læse i vores sektion med eksempler på cv’er.

Eksperttip

Vær forberedt på at forsvare dit karrieremål i jobsamtalen. Hvis du siger: “Jeg vil gerne gøre dette” – vil mange ansættelseschefer være interesserede i at se, hvordan du reagerer, hvis de sætter spørgsmålstegn ved din evne til at realisere målet. Det vigtigste er ikke at blive for defensiv. Du ved ikke med sikkerhed, om tingene vil udvikle sig, som du havde forestillet dig. Så argumentér for din sag med en håbefuld og respektfuld holdning, der er underbygget af eksempler og logik.

Skal jeg medtage karrieremål i et cv i 2024?

Det korte svar er: Ja. Men kun hvis du forventer en eller anden forandring i din karriere (ny branche, ny stilling, en forfremmelse, en frisk start osv.). Derfor har det aldrig være vigtigere at nævne dine karrieremål i cv’et, når det gælder om at tydeliggøre dine ambitioner over for en fremtidig arbejdsgiver. Med hensyn til karriereskift vil året 2024 for mange på arbejdsmarkedet være en turbulent tid. Mange brancher oplever enormt store ændringer i efterspørgslen, og teknologien vedbliver med at ændre vores daglige arbejdsopgaver. Et stigende antal mennesker arbejder hjemmefra, skifter job hyppigere, og at arbejde som freelancer er blevet normen for mange. Der er forandringer i luften, og det ser ikke ud til at de vil forsvinde snart.

Hvis du er interesseret i at arbejde eksternt på afstand, skal du nævne det i karrieremålene. Hvis du søger et deltidsjob, skal du tydeligt angive det. Hvis du vil skifte til en anden branche, skal du fortælle de potentielle arbejdsgivere, at du er den perfekte kandidat til deres branche. Vi har drøftet forskellige situationer ovenfor – tøv ikke med præcist at forklare , hvordan du ser din næste stilling.

Vigtige punkter

Når det er tid til forandring, er karrieremålene nok de vigtigste linjer i hele dit cv. Når du sætter tonen for dit cv i de første par linjer, kommer potentielle fremtidige arbejdsgivere til at læse dit cv med den holdning, du gerne vil at de har. Det kan hænde, at stillingen er anderledes end det, du har lavet før, men du har, hvad der skal til for få succes.

Hvis dit næste skridt ligner et af de femten eksempler på karrieremål ovenfor, eller hvis du bare gerne vil være klar over, hvilken retningen din karriere skal tage, er det en god måde at argumentere for din sag på ved at nævne et specifikt karrieremål i cv’ets profiltekst.

 • Afgør, om et karrieremål passer til din specifikke situation.
 • Tænk over det vigtigste budskab i dit karrieremål – hold det kort.
 • Hvis din situation ikke passer på en af de 15 grunde, så undlad at medtage det pågældende karrieremål.
Byg dit CV på 15 minutter
Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV
Del denne artikel
Fortsæt med at læse
Karriere13 min læst
At søge job som handicappet - Hvordan gør man det?
At søge job som handicappet - Hvordan gør man det
Karriere9 min læst
Hvor meget adskiller lønnen sig i den private og offentlige sektor?
Hvor meget adskiller lønnen sig i den private og offentlige sektor?
CV6 min læst
Her er de top 10 klichéer, der bruges i CV
Her er de top 10 klichéer, der bruges i CV
CV12 min læst
Sammenfatning, formål
Sammenfatning, formål
Gennemse alle
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies