1. Eksempler
  2. Lærervikar
Skrevet af Anna MuckermanAnna Muckerman

Eksempel på ansøgning Lærervikar

Brug dette eksempel på en ansøgning om en stilling som Lærervikar til at afslutte din jobansøgning og bliv ansat hurtigt – uden frustrationer eller gætter. Dette eksempel på en ansøgning er specifikt designet til stillinger som Lærervikar i 2024. Benyt dig af vores eksempelsætninger og professionelle formatering til at downloade den perfekte ansøgning på få minutter.
4.0
Gennemsnitlig vurdering
25 Nogle personer har allerede vurderet det
Eksempel på ansøgning Lærervikar
Redigér denne ansøgning

Mens fordelen ved en ansøgning er, at den er fleksibel, er det ikke ensbetydende med, at ansøgninger ikke har nogen struktur. I dette kapitel vil vi opdele den gennemprøvede struktur i en ansøgning i overskuelige trin. Her er de vigtigste komponenter:

  • Toptekst
  • Indledende hilsen
  • Indledning
  • Midterafsnittene (ansøgningens brødtekst)
  • Afsluttende afsnit (afslutning og opfordring til handling)

Fordelen ved denne struktur er, at den kan anvendes til mange forskellige jobtitler og brancher, hvilket betyder, at når du først har tilegnet dig denne fremgangsmåde, vil du altid kunne skrive en god ansøgning. Du kan finde flere oplysninger om disse afsnit i denne generelle vejledning i ansøgninger.

Toptekst

Ansøgningens toptekst tjener to vigtige formål. For det første giver den ansættelseschefen mulighed for hurtigt at identificere dit dokument og få adgang til dit fulde navn og dine kontaktoplysninger, hvis vedkommende ønsker at invitere dig til jobsamtale. I store skoledistrikter, hvor ansættelse varetages af et hold af personer, sørger en defineret toptekst for, at din ansøgning ikke bliver til et navnløst dokument, der drukner i mængden. 

Det andet formål med topteksten er at skabe et tiltalende format, der får din ansøgning til at skille sig ud. Da uddannelse er et ret formelt område, er det vigtigt at bevare et professionelt udseende, men eventuelt vil du også udtrykke kreativitet eller venlighed, afhængigt af stillingen. Cv- og ansøgningsskabeloner kan hjælpe dig med at finde den rette balance uden af bruge for meget tid og energi.

Formålet med dette afsnit: Forsyn dit dokument med dit navn og dine kontaktoplysninger, og skab et tiltalende, flot samt iøjnefaldende format.

Indledende hilsen

Den indledende hilsen i ansøgningen er et lille afsnit, som kan være altafgørende for din ansøgning. Heldigvis er det ikke vanskeligt at gøre det rigtigt. Det er her, at du anslår en høflig og respektfuld tone for resten af ansøgningen. Til uddannelsesstillinger er “Kære”, efterfulgt af for- og efternavnet på rektoren eller ansættelseschefen, det mest hensigtsmæssige valg i næsten alle tilfælde. Derfor bruger vi denne hilsen i vores eksempel på en ansøgning.

Formålet med dette afsnit: Stil brevet til modtageren ved at nævne vedkommendes navn for at anslå en høflig og venlig tone.

Eksempel på indledende hilsen, der kan tilpasses

Kære hr. Jørgensen, 

Forstået!

Indledning

Et udtryksfuldt første afsnit er den bedste måde at starte ansøgningen på. Ansættelseschefer sorterer dusinvis af ansøgninger, så der sættes stor pris på en dynamisk og unik indledende sætning.  Du kan også begynde ansøgningen med en interessant kendsgerning, relevant statistik eller et eksempel på din erhvervserfaring; du skal blot sørge for en passende, professionel tone.

Formålet med dette afsnit: Sørg for, at din ansøgning er dynamisk og fuld af energi,  og fang læserens opmærksomhed med en interessant kendsgerning eller et interessant eksempel, der fører direkte videre til hovedafsnittet.

Eksempel på en indledning, der kan tilpasses

Efter en karriere på 24 år som spansklærer på gymnasiet, har jeg arbejdet som lærervikar i de sidste to år, og mener, at jeg vil være en god tilføjelse til Deres vikarbureau.

Forstået!

Midterdel af ansøgningen

Hovedteksten er størstedelen af dit dokument. Her kan du langt om længe komme til sagen og nævne de bedste argumenter for, hvorfor netop du er den rette kandidat til stillingen. For at forenkle skriveprocessen kan du prøve at opdele hovedteksten i to underafsnit.

I første underafsnit kan du bruge STAR-metoden - STAR står for “Situation (situation), Task (den ønskede opgave), Action (handling), Result (resultat)” for at anføre en situation, den ønskede opgave, din handling og det positive resultat, du har opnået. Sørg for at vælge eksempler, der fremhæver scenarier, der mest ligner dem, du kan komme ud for i den potentielle stilling. Denne metode bruges i eksemplet på afsnittet nedenfor.

I andet underafsnit kan du igen fokusere på dine mest relevante færdigheder og kompetencer og give eksempler på, hvad du kan bidrage med til det nye skoledistrikt.

Formålet med dette afsnit: Giv konkrete eksempler på dine færdigheder og kompetencer og din erhvervserfaring ved hjælp af STAR-metoden, og beskriv potentielle bidrag.

Eksempel på en hovedtekst, der kan tilpasses

I min hidtidige karriere som lærervikar har jeg klaret en række forskellige

udfordringer i sprogundervisningen på 16 forskellige skoler i fire områder, og jeg har undervist elever fra 9. klasse og opefter. Konsistens i undervisningen er et vigtigt element i undervisning af gymnasieelever, og jeg har altid bestræbt mig på at forbedre mine elevers viden om pensum i stedet for at træde “akademiske” vande.

En blanding af ny læring og revision er bedst, når der er en ny lærer i klasseværelset.

Det er svært at være lærervikar i et sprogmiljø, fordi man hurtigt skal vurdere klassen med hensyn til elevernes evner og niveau - at forstå, hvilke elever der er i stand til at bruge sproget rigtigt, er et vigtigt udgangspunkt. Takket være min rolige og afslappede personlighed kan jeg få alle nye klasser til at føle sig trygge og falde til ro, og min entusiasme for spansk sikrer, at mine undervisningstimer aldrig bliver kedelige. En anderledes tilgang i klasseværelset kan nogle gange være et frisk pust.

En del af min vikarundervisning har bestået i at give ekstratimer til elever, der havde problemer med grammatik. Jeg har udviklet en unik måde, hvorpå man kan tilegne sig de vanskeligere aspekter i det spanske sprog, og min erfaring med en bred vifte af elever har gjort det muligt for mig at skabe en effektiv tilgang.

Jeg har tidligere hjulpet med skolens basketball- og svømmehold, organiseret koncerter og koordineret forældrearrangementer. Lærere bidrager også uden for klasseværelset til deres skole, så jeg involverer mig, hvor det er muligt.

Forstået!

Sådan afslutter du en ansøgning om en stilling som vikar (afslutning og underskrift)

Du er nu næsten i mål! Du har beskrevet dine færdigheder, kompetencer og din erhvervserfaring. Nu er det tid til at afslutte din ansøgning i en respektfuld tone og opfordre ansættelseschefen eller rektoren til at kontakte dig. Det kan bedst gøres ved at opfordre dem til en handling. I denne sætning giver du udtryk for, at du har stor interesse for stillingen og den opfordrer ansættelseschefen til at kontakte dig. Du kan endda også vælge igen at nævne dit telefonnummer eller din e-mailadresse her.

Det eneste, du behøver at gøre nu, er at vælge en passende afsluttende hilsen. “Med venlig hilsen,” “Venlig hilsen” eller “Tak for din tid” er alle velegnede her.

Formålet med dette afsnit: Formulér en effektiv opfordring til handling, som tilskynder ansættelseschefen til at kontakte dig, fuldend ansøgningen med en høflig og respektfuld afslutning og underskriv den.

Eksempel på afslutning og underskrift, der kan tilpasses

Jeg vil meget gerne få lejlighed til at drøfte, hvordan mine metoder kan gøre en virkelig forskel for mine elever. Når man lærer et sprog, er hver eneste undervisningstime vigtig.

Med venlig hilsen,

Pia Larsen

Forstået!
Skriv din ansøgning på få minutter
Skriv din ansøgning på få minutter
Skil dig ud, og bliv hyret hurtigere med vores store udvalg af gratis professionelle ansøgningsskabeloner, der er designet af eksperter for at få den perfekte stilling.
Opret ansøgning

Gratis professionelt designede skabeloner

Med over 10 millioner cv'er og ansøgninger, som vores brugere har oprettet, er CV.dk den førende online karrierebygger, der sørger for, at du bliver inviteret til jobsamtale.
4 ud af 5
baseret på 1.524 anmeldelser på Trustpilot
Brug denne skabelonStockholm cover_letter template
Stockholm
1.400.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonNew York cover_letter template
New York
430.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonWien cover_letter template
Wien
110.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSydney cover_letter template
Sydney
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLondon cover_letter template
London
270.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonDublin cover_letter template
Dublin
240.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMoskva cover_letter template
Moskva
60.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMadrid cover_letter template
Madrid
140.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSantiago cover_letter template
Santiago
130.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSingapore cover_letter template
Singapore
50.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonOslo cover_letter template
Oslo
54.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonCape Town cover_letter template
Cape Town
7.500 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonParis cover_letter template
Paris
34.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBerlin cover_letter template
Berlin
90.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonGeneve cover_letter template
Geneve
3.200 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonVancouver cover_letter template
Vancouver
44.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonTokyo cover_letter template
Tokyo
60.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMilano cover_letter template
Milano
50.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLissabon

 cover_letter template
Lissabon
28.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBarcelona cover_letter template
Barcelona
28.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonKøbenhavn cover_letter template
København
22.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonChicago cover_letter template
Chicago
19.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRio cover_letter template
Rio
28.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRom cover_letter template
Rom
5.400 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBoston cover_letter template
Boston
17.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonToronto cover_letter template
Toronto
100.000 personer valgte denne skabelon
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies