1. Eksempler
  2. Butikassistent
Skrevet af Anna MuckermanAnna Muckerman

Eksempel på ansøgning Butikassistent

Brug dette eksempel på en ansøgning om en stilling som Butikassistent til at afslutte din jobansøgning og bliv ansat hurtigt – uden frustrationer eller gætter. Dette eksempel på en ansøgning er specifikt designet til stillinger som Butikassistent i 2024. Benyt dig af vores eksempelsætninger og professionelle formatering til at downloade den perfekte ansøgning på få minutter.
4.0
Gennemsnitlig vurdering
36 Nogle personer har allerede vurderet det
Eksempel på ansøgning Butikassistent
Redigér denne ansøgning

Det bedste format til en ansøgning om en stilling som butiksassistent

Du kan finde flere skabeloner til ansøgninger på Cv.dk.

Overskrift

En ansættelseschefs tanker er fulde af spørgsmål, når han/hun begynder med at læse din ansøgning om et job som butiksassistent. Overskriften i ansøgningen er et attraktivt og praktisk afsnit øverst på siden, og den skal indeholde dit navn og dine kontaktoplysninger. Ansættelseschefen afkrydser nogle vigtige felter og koncentrerer sig om din erfaring som personlig butiksassistent.

Tiltalende formatering og måske et professionelt foto (hvis relevant) vil skabe det afgørende første indtryk, og tomrummet efter overskriften giver læseren mulighed for en pause og samle sine tanker, inden vedkommende nøje udforsker ansøgningens detaljer. I vores eksempel på en ansøgning om et job som butiksassistent må du ikke gå glip af overskriften. I det øjeblik en butikschef beslutter sig for at ansætte dig, har de ingen problemer med at kontakte dig.

Hilsen

Den indledende hilsen på din ansøgning er simpelthen den måde, du vælger at henvende dig til den person, der læser ansøgningen. Det virker måske indlysende, men den værste måde at starte en samtale på er at tiltale vedkommende med det forkerte navn. Ved at bruge den korrekte hilsen (tjek det) og efternavnet på ansættelseschefen kan du vise, at du har sans for detaljer. En butiksassistent taler aldrig til en kunde på en upassende måde, men hvis du laver en fejl i den indledende hilsen, kan der eventuelt opstå tvivl i den retning. “Kære ansættelseschef hos (butiksnavn)” vil være tilstrækkeligt, hvis du ikke er sikker på navnet på vedkommende.

Eksempel på indledende hilsen, der kan tilpasses

Kære fr. Dyrholm

Forstået!

Indledning

Indledningen til en ansøgning om et job som butiksassistent skal komme frem til den vigtigste del af din ansøgning. Hvordan kan du hjælpe din fremtidige arbejdsgiver med at gøre en forskel for deres kunder? En ærlig kundeorienteret ansøgning vil hjælpe dig med at skille dig ud fra alle de andre, der efterplaprer ansvaret for rollen og ignorerer det, der virkelig kommer an på. Fortæl dem, hvorfor du vil repræsentere dem og deres produkter. Alle butiksassistenter bør være stolte af at sælge deres produkter, så det er vigtigt at forklare din motivation for at sælge dem til kunderne.

Eksempel på en indledning, der kan tilpasses

Efter at have arbejdet i weekenderne i mine forældres isenkramforretning i teenageårene (efter min flytning til København for at læse på universitet), søger jeg nu et deltidsjob som butiksassistent ved siden af studierne. Jeg synes meget om at ekspedere kunder og vejlede dem i deres søgen efter det rette produkt og den rigtige løsning. Jeg har erfaring med alle aspekter af kundeservice, lagerstyring og butiksdrift. Butiksmedarbejdere skal altid multitaske og være klar til næste salg.

Forstået!

Ansøgningens midterdel (hovedtekst)

I de få afsnit i ansøgningens midterdel kan du fortælle mere detaljeret, hvilken forskel du kan gøre for butikken. Du tror måske, at hylderne kun kan fyldes op på én måde. Men når du skal udføre ti forskellige opgaver samtidig, betyder det meget at du viser at det ikke er lige meget “hvordan” du fylder hylderne op i butikken. Detailhandel handler om detaljer.

Fortæl historier om, hvordan du gjorde en forskel for individuelle kunder. Vælg historierne omhyggeligt, sørg for, at de er relevante for den fremtidige stilling, og føj lidt personlighed til blandingen. Tal om din opgave, hvordan du tog affære samt hvordan du påvirkede resultatet. Giv ansættelseschefen en overbevisende beskrivelse af, hvorfor netop du vil være et godt match til de andre medarbejdere i butikken.

Eksempel på en hovedtekst, der kan tilpasses

Jeg forstår de særlige forhold, der gør sig gældende for den lokale isenkramforretnings kunder - det er personer og håndværkere med mange forskellige ønsker og behov. Min rådgivning er altid velfunderet – ifølge 93 % af de tidligere kunder føjede jeg værdi til deres købsbeslutning.

Jeg administrerede 10.000 lagerenheder med konsoliderede leverancer fra over 50 leverandører to gange om ugen. Da vi var et familiefirma, faldt det ind under mit ansvarsområde at analysere salg og lære om at træffe vidt- rækkende beslutninger sammen med mine forældre. Det er sjældent for en butiksassistent og gav mig et indblik i, hvilke områder der var de mest lønsomme.

Da mine forældre blev ældre, brugte jeg størstedelen af min tid på at drive forretningen. Det er noget, som efter min opfattelse vil være en stor fordel for Deres stilling, og jeg føler mig overbevist om, at jeg er i stand til at sikre, at tingene forløber uden problemer. Jeg oplærte kassererne, udførte kvartalsrevisionen og sikrede, at komplettering af lagerbeholdningen efter lukketid forløb gnidningsløst. Jeg har erfaring med at samarbejde med kollegaer, der er betydeligt ældre og gør altid mit bedste for at finde et fælles kommunikationsgrundlag.

Forstået!

Sådan afslutter du ansøgningen (afslutning og underskrift)

Alle, der arbejder i detailhandlen, ved hvor effektiv en opfordring til handling kan være. Butikker bugner af overbevisende markedsføringsmateriale, der opfordrer kunden til at skride til handling, og det samme gælder afslutningen på ansøgningen om et job som butiksassistent. Lad butikschefen vide, at du meget gerne vil få stillingen, og giv dem en sidste påmindelse om, hvorfor du er den eneste butiksassistent, de skal ansætte.

Vær ikke bange for at bede om en jobsamtale, og vælg en afslutning som f.eks. “Med venlig hilsen” eller “Bedste hilsner”, underskriv ansøgningen under dit navn, og vent på at modtage invitationen til jobsamtale.

Eksempel på afslutning og underskrift, der kan tilpasses

Jeg er begejstret for produktsektoren og vil gerne få mulighed for en jobsamtale for at fortælle om nogle af mine succeser inden for salg af isenkram. Der var en kunde, der kom tilbage hver weekend i et helt år, da de renoverede deres hus!

Med venlig hilsen,

Kirsten Lund

Forstået!

Hvis du overvejer stillinger for nybegyndere, kan du også se vores talrige eksempler på ansøgninger for kandidater og studerende.

Skriv din ansøgning på få minutter
Skriv din ansøgning på få minutter
Skil dig ud, og bliv hyret hurtigere med vores store udvalg af gratis professionelle ansøgningsskabeloner, der er designet af eksperter for at få den perfekte stilling.
Opret ansøgning

Gratis professionelt designede skabeloner

Med over 10 millioner cv'er og ansøgninger, som vores brugere har oprettet, er CV.dk den førende online karrierebygger, der sørger for, at du bliver inviteret til jobsamtale.
4 ud af 5
baseret på 1.531 anmeldelser på Trustpilot
Brug denne skabelonStockholm cover_letter template
Stockholm
1.400.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonNew York cover_letter template
New York
440.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonWien cover_letter template
Wien
120.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSydney cover_letter template
Sydney
160.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLondon cover_letter template
London
280.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonDublin cover_letter template
Dublin
240.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMoskva cover_letter template
Moskva
61.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMadrid cover_letter template
Madrid
150.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSantiago cover_letter template
Santiago
140.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonSingapore cover_letter template
Singapore
51.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonOslo cover_letter template
Oslo
56.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonCape Town cover_letter template
Cape Town
7.700 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonParis cover_letter template
Paris
35.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBerlin cover_letter template
Berlin
92.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonGeneve cover_letter template
Geneve
3.300 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonVancouver cover_letter template
Vancouver
45.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonTokyo cover_letter template
Tokyo
61.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonMilano cover_letter template
Milano
50.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonLissabon

 cover_letter template
Lissabon
29.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBarcelona cover_letter template
Barcelona
29.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonKøbenhavn cover_letter template
København
22.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonChicago cover_letter template
Chicago
19.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRio cover_letter template
Rio
28.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonRom cover_letter template
Rom
5.500 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonBoston cover_letter template
Boston
17.000 personer valgte denne skabelon
Brug denne skabelonToronto cover_letter template
Toronto
100.000 personer valgte denne skabelon
Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og udføre analyser og marketing. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til at acceptere alle cookies i overensstemmelse med vores Privatpolitik og Privatpolitik.
Acceptér cookies