Eksempel på cv'er Studerende: Skrivetips

Et gennemprøvet jobspecifikt eksempel på et cv og skrivevejledning for at få dit næste job i 2024. Du kan redigere dette eksempel på et cv til en stilling som Studerende for at få en lynstart og nemt skrive et perfekt cv på få minutter. Du skal blot indtaste dine oplysninger, downloade dit nye cv og begynde på din jobansøgning i dag!
Redigér dette CV

Hvordan man skriver et CV som studerende

Et CV for en studerende skal tydeligt vise en persons lidenskab for at lære. Et vellykket CV for en studerende skal indikere en persons evne til at fremvise fremragende studievaner og fastholde information. Studerende skal være i stand til at arbejde godt sammen med andre og deltage i gruppearbejde, når det er relevant. Et stærkt CV for en studerende skal formidle en kandidats stærke kommunikations- og tidsstyringsfærdigheder. Din uddannelse skal være fokuspunktet på dit CV, som skal fremhæve fine karakterer og eventuelle hædersbevisninger. Det er yderst vigtigt at anføre eventuelle specifikke præstationer eller lederroller, du måtte have haft. Ved at bruge et af CV.dk's felttestede CV’er, kan du lave et stærkere og mere imponerende CV som studerende.

Eksempel på profiloversigt

Her skal du fremhæve dine største præstationer. Husk at bruge så mange kraftfulde handlingsudsagnsord som du kan. En succesfuld studerende er passioneret og fokuseret. Fremhæv her dine akademiske lederroller og præstationer, samt enhver erhvervserfaring du måtte have. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel

Hårdtarbejdende studerende søger beskæftigelse. Er klar til at bruge mine færdigheder og passion for at fremme virksomhedens mission. Teknologisk dygtighed gør, at jeg kan tilbyde erfaring med mange forskellige sociale medieplatforme, kontorteknologiske programmer og avancerede computerfærdigheder. Kommer med en positiv indstilling, villighed og motivation til at lære nye programmer.

Eksempel på ansættelseshistorik

Her anfører du alt akademisk og arbejdsrelateret erfaring. Hvis du ikke har nogen ansættelsessteder, som du kan angive, skal du sørge for at angive kurser, fritidsaktiviteter, praktikophold eller erfaring, der gør dig til en unik og ønskelig kandidat. Husk at bruge kraftfulde handlingsudsagnsord og nævne jobspecifikke præstationer. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Bød kunder velkommen og hjalp dem med at finde bøger.
  • Tilbød litterære forslag baseret på kundens behov og ønsker.
  • Ordnede bøger og overholdt boghandelens politikker og mission.

Eksempel på uddannelsesdel

Her anføres alle eksaminer og certificeringer. Eventuelle æresbevisninger eller udmærkelser bør også nævnes her. Hvis du har en uddannelse højere end en bachelor, kan du undlade at anføre din overbygning til folkeskolen. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Aug. 2016 – nu Københavns Universitet, bachelor i kommunikation. Arbejder frem mod en eksamen i kommunikation. Gennemsnitskarakter på 10
  • Sep. 2012 – maj 2016 Horsens Gymnasium, studentereksamen 
    Bestået med høj æresbevisning. Formand for Journalistikklubben

Eksempel på kompetencedel

Et vellykket CV for en studerende, såsom dette eksempel, bør indeholde en række imponerende kompetencer, som din arbejdsgiver eller interviewer søger i en kandidat. Sørg for at gennemgå jobbeskrivelsen for den stilling, du søger, og inkludere relevante færdigheder på dit CV. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Avancerede kommunikationsfærdigheder
  • Journalistik
  • Kontorteknologiske færdigheder
  • Motiveret indstilling
  • Sociale medieplatforme

Hvad laver en studerende?

Studerende er mennesker, der studerer på et uddannelsessted, f.eks. et universitet. Studerende kan studere et bestemt emne eller flere forskellige emner. For at blive betragtet som en stærk studerende, skal man fremvise sin passion og interesse for det fag, som man studerer. En studerendes fremskridt bedømmes typisk ved både formelle og uformelle vurderinger, hvor vækst og forståelse anerkendes. Uanset om du søger ind på et andet uddannelsessted eller søger sommerarbejde, kan dit CV i høj grad påvirke dine chancer for succes. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du skriver et imponerende CV som studerende.

Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV