Eksempel på cv'er Leder: Skrivetips

Et gennemprøvet jobspecifikt eksempel på et cv og skrivevejledning for at få dit næste job i 2024. Du kan redigere dette eksempel på et cv til en stilling som Leder for at få en lynstart og nemt skrive et perfekt cv på få minutter. Du skal blot indtaste dine oplysninger, downloade dit nye cv og begynde på din jobansøgning i dag!
Redigér dette CV

Hvordan man skriver et CV til en stilling som leder

Et CV for en leder skal fremhæve en kandidats evne til at lede medarbejdere i at arbejde hen imod virksomhedens mål. Dit CV skal fokusere på de lederstillinger, der viser dine ledelsesmæssige færdigheder og præstationer. Sørg for at fremhæve de karriereøjeblikke, som du er mest stolt af, og skab en imponerende kompetencedel, der viser dine bedste ledelsesmæssige kompetencer. Ledere bør have stærke interpersonelle kommunikationsevner samt en række hårde færdigheder tæt knyttet til den branche, som der søges en stilling indenfor. Ved at bruge et af CV.dk's felttestede CV’er, kan du lave et stærkere og mere imponerende CV som leder.

Eksempel på profiloversigt

Her skal du fremhæve dine største præstationer. Husk at bruge så mange kraftfulde handlingsudsagnsord, som du kan. En dygtig leder er organiseret, og arbejder godt under pres. Her skal du fremhæve de største karrierepræstationer og egenskaber, som du er mest stolt af.

Eksempel

Rutineret og selvmotiverende leder med værdifuld erhvervserfaring og passion for ledelse. Resultatorienteret med dokumenterede resultater for samarbejde med teammedlemmer for at nå mål. Erfaring inden for både detailhandel og det kulinariske område, og dygtig til effektivt at styre alle aktiviteter.

Eksempel på ansættelseshistorik

Her anføres erhvervserfaring. Fokuser på de mest relevante og imponerende stillinger og præstationer. Husk at bruge kraftfulde handlingsudsagnsord og nævne jobspecifikke stillinger. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Fungerede som en succesfuld leder, der fremmer og opnår butikssucces.
  • Opmuntrede medarbejdere til at gøre deres bedste og øgede butiksproduktiviteten enormt.
  • Identificerede og maksimerede salgsmuligheder, og øgede kundefastholdelsesraten.

Eksempel på uddannelsesdel

Her anføres alle eksaminer og certificeringer. Eventuelle æresbevisninger eller udmærkelser bør også nævnes her. Hvis du har en uddannelse højere end en bachelor, kan du undlade at anføre din overbygning til folkeskolen. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Aug. 2007 – maj 2011 Københavns Universitet, bachelor i dramaturgi, København
  • Sep. 2003 – maj 2007 Horsens Gymnasium, studentereksamen

Eksempel på kompetencedel

Et vellykket CV for en leder, såsom dette eksempel, bør indeholde en række imponerende kompetencer, som din arbejdsgiver eller interviewer søger i en kandidat. Sørg for at gennemgå jobbeskrivelsen for den stilling, du søger, og inkludere relevante færdigheder på dit CV. Se eksempel på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Fremragende kundeservicefærdigheder
  • Projektledelsesfærdigheder
  • Problemløsningsfærdigheder
  • Salgsstrategier
  • Færdigheder i multitasking

Hvad laver en leder?

Ledere er personer, der er ansvarlige for at føre tilsyn med og styre virksomheder og deres funktionelle komponenter. Ledere forventes at lede medarbejdere samt at sikre, at virksomhedens mission og mål understøttes. De kan føre tilsyn med et helt firma eller en afdeling i en større virksomhed. Afhængigt af virksomhedens størrelse kan en leder rapportere til en leder på et højere niveau. En leders hovedmål er at øge virksomhedens succes og produktivitet ved at sikre, at alle dele arbejder godt sammen. For at blive betragtet som en stærk leder, bør du fremhæve dine stærke færdigheder inden for lederskab og teamwork-bygning. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du laver et imponerende CV som leder.

Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV