Eksempel på cv'er Hårstylist/frisør: Skrivetips

Et gennemprøvet jobspecifikt eksempel på et cv og skrivevejledning for at få dit næste job i 2024. Du kan redigere dette eksempel på et cv til en stilling som Hårstylist/frisør for at få en lynstart og nemt skrive et perfekt cv på få minutter. Du skal blot indtaste dine oplysninger, downloade dit nye cv og begynde på din jobansøgning i dag!
Redigér dette CV

Sådan skrives et cv til en hårstylist/frisør

Et vellykket cv til en stilling som hårstylist/frisør bør på en iøjnefaldende måde fremvise kandidatens evne til at skabe frisurer og effektiv hårklipning samt andre hårbehandlinger på kunder. Dit cv bør indeholde et afsnit med en profiltekst øverst på cv’et, som effektivt gør rede for dine færdigheder og evner som hårstylist/frisør. Din ansættelseshistorik skal være skrevet i omvendt kronologisk rækkefølge med særlig vægt på stillinger, der er relateret til hårstyling. 

Du behøver ikke at medtage tidligere jobs, som ikke har noget at gøre med hårstyling, især hvis der ikke er tale om overdragelige færdigheder. Sørg for at medtage et afsnit om færdigheder, som indeholder en god blanding af bløde og hårde færdigheder, der bidrager til hårstylisters/frisørers succes. Det er altid en god ide at genlæse jobbeskrivelser af de stillinger, du søger, for at finde inspiration til, hvilke færdigheder du skal opliste. Det er også afgørende at opliste stærke referencer, som er villige og i stand til at give fremragende anbefalinger af dig og dit arbejde. Når du bruger et af cv.dk’s gennemprøvede cv’er , og følger disse nyttige tips om, hvordan man skriver et cv, er du på vej til at finde det job som hårstylist/frisør, du leder efter.

Eksempel på profiloversigt

Fremhæv dine bedste færdigheder, evner og resultater her. Dette afsnit bør fungere som en kort, men overbevisende oversigt over den værdi, du medbringer som hårstylist/frisør. Se eksemplet på indhold nedenfor.

Eksempel

Erfaren hårstylist/frisør med mere end seks års erfaring med klipning og hårstyling. Dygtig til at arbejde med kunder for at opnå det/den ønskede look/frisure. Resultatorienteret og i stand til at arbejde i en frisørsalon med stor kundestrøm og højt tempo. Dedikeret til altid at holde mig opdateret med de nyeste hårplejeprodukter og hårbehandlingstilbud samt teknologier. Har forpligtet mig til at give kunder den mest behagelige hårstylingsoplevelse, som er mulig.

Hårstylister/frisører er kundeservicemedarbejdere, der arbejder med kunder for at give dem den frisure, farvning, klipning, hårbehandling eller hårstyling, som de ønsker. En hårstylist/frisør kan arbejde selvstændigt eller som medarbejder i et team af frisører i en frisørsalon. Som frisør arbejder du en-til-en med kunder for at lytte til dem og forstå deres ønsker og behov, og oprette personlige planer, så du kan levere den frisure, dine kunder drømmer om på ansættelseshistorik

Anfør alle vigtige stillinger og jobs, som har overdragelige pligter og/eller færdigheder, der er nødvendige til en stilling som hårstylist/frisør. Husk at bruge stærke handlingsverber og nævn jobspecifikke resultater som bevis på, at du er en fremragende kandidat. Se eksemplet på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Har ydet fremragende kundeservice og opnåede en høj grad af kundetilfredshed og fastholdt kunder.
  • Opbyggede og vedligeholdt en kundebase på ca. 75 kunder.
  • Arbejdede med kunder og opnåede den ønskede frisure og de ønskede stile.
  • Promotede og solgte hårplejeprodukter.
  • Leverede en bred vifte af tjenester, herunder klipning, hårfarvning, opstrøget hår, blowouts og voksning.

Eksempel på uddannelsesdel

Anfør alle grader og certificeringer her. Eventuelle æresbevisninger eller udmærkelser bør også medtages her. Hvis du har en højere grad end en bachelorgrad, kan du udelade din gymnasieuddannelse. Du kan også oprette et separat afsnit til certificeringer på dit cv, hvis du ønsker det. Se eksemplet på indhold nedenfor.

Eksempel
  • 2011-2012 Frisøruddannelse på Københavns Frisørskole, København
  • 2007-2011 Københavns Erhvervsskole, erhvervsfaglig eksamen, København

Eksempel på kompetencedel

Et fremragende cv til en stilling som hårstylist/frisør bør indeholde en række imponerende færdigheder, som arbejdsgivere leder efter hos kandidater, der søger stillingen. Sørg for at medtage jobspecifikikke færdigheder og en overbevisende blanding af bløde og hårde færdigheder. Se eksemplet på indhold nedenfor.

Eksempel
  • Gode færdigheder i kundeservice
  • Hårfarvnings- og klippeteknikker
  • Barbering med “Straight Razor” barberkniv
  • Klipning med hårklipper
  • Klipning med klippesaks
  • Kreativ hårklipning og hårstyling

Hvad laver hårstylister/frisører?

Hårstylister/frisører er kundeservicemedarbejdere, der arbejder med kunder for at give dem den frisure, farvning, klipning, hårbehandling eller hårstyling, som de ønsker. En hårstylist/frisør kan arbejde selvstændigt eller som medarbejder i et team af frisører i en frisørsalon. Som frisør arbejder du en-til-en med kunder for at lytte til dem og forstå deres ønsker og behov, og oprette personlige planer, så du kan levere den frisure, dine kunder drømmer om.
 

Byg dit CV på 15 minutter
Brug professionelle gennemprøvede CV-skabeloner, som følger de præcise 'CV-regler', arbejdsgivere leder efter.
Opret mit CV