Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål om CV.dk? Gennemse vores FAQ i dit eget tempo.

Service

Omskriver du CV’er manuelt eller tilbyder personlig, karriere-specifik rådgivning?

Nej CV.dk er en online tjeneste, hvor du selv kan bygge dit CV. Desværre er vores kundebase er for stor til, at vi kan tilbyde personlig rådgivning for opbygning af dit CV inden for netop din branche. Vi tilbyder dog professionelle CV-skabeloner, skrivetips og anbefalede CV-strukturer, som vi mener er essentielt for at blive hyret.

Vil mit CV blive publiceret online eller offentliggjort?

Nej, vi beskytter dine personlige oplysninger og gør alt for, at dine private oplysninger forbliver private. Når du er færdig med at bygge dit CV, vil det kun være tilgængeligt for dig.

Kan jeg eksportere mit CV til Word?

Desværre kan du på nuværende tidspunkt kun eksportere dit CV i .pdf og .TXT formater.

Konto

Hvad er fordelene ved en eksklusiv konto?

En eksklusiv konto giver dig fuld adgang til alle de eksklusive funktioner på vores side, herunder fuld adgang til vores 6 jobvindende CV-skabeloner og muligheden for at downloade i PDF-format.

Kan jeg downloade mit CV gratis?

Du kan downloade dit CV gratis i .TXT format. Derfra kan du designe dit CV, som du ønsker. For at bruge vores jobvindende CV-skabeloner, skal du registrere dig som et ekslusivt medlem.

Hvordan sletter jeg min konto?

At slette din konto er en simpel tretrins proces: Log ind på din konto, gå til min konto og klik på “slet min konto”. Din konto vil blive slettet, og ethvert aktivt abonnement vil blive annulleret.

Fakturering

Skal jeg indtaste mit kortoplysninger under tilmeldingen?

Nej, det er gratis at lave dit CV på vores side.to Du skal kun indtaste dine kortoplysninger, hvis du gerne vil bruge vores eksklusive CV-skabeloner.

Hvordan fungerer den gratis 7-dages periode?

I 7 dage vil du have fuld adgang til alle de eksklusive CV-funktioner. Efter 7 dage vil dit abonnement automatisk blive fornyet til et månedligt, ekslusivt abonnement. For at læse mere om hvordan du annullerer dit abonnement, kan du se svaret på ‘Hvordan annullerer jeg mit abonnement?’ nedenfor.

#

Hvordan virker fakturerings-systemet?

Du kan betale for at få adgang til eksklusive CV-skabeloner gennem et månedligt abonnement eller en engangsbetaling, som gælder i et år.

Prøve/månedlig betaling:

Du kan starte med at betale en prøve på 29 kr. Denne betaling giver dig fuld adgang til CV.dk’s eksklusive funktioner i 7 dage. Hvis du under de 7 dage ønsker at annullere din prøveperiode, vil du ikke faktureres for den månedlige plan.

Hvis din prøveperiode stadig er aktiv efter 7 dage, vil dit abonnement blive konverteret til den månedlige betalingsplan, hvor du faktureres 249 kr. månedligt og får komplet adgang til eksklusive funktioner.

Årligt abonnement:

Med denne betalingsmulighed får du 75% rabat og betaler 999 kr. for komplet adgang til alle eksklusive funktioner for et helt år. Efter 12 måneder bliver din årlige plan konverteret til den månedlige betalingsplan. (se sektionen med prøve/månedlig fakturering ovenfor).

Hvordan annullerer jeg mit medlemskab/abonnement?

Du kan annullere dit abonnement når som helst ved at logge ind på din konto og klikke på ‘Annuller abonnement’. Alternativt kan du sende os en email, og vi annullerer den så hurtigt vi kan.

Har du flere spørgsmål? Vores Supportteam kan hjælpe dig!
Er du klar til at bygge dit CV?
Tryk på knappen nedenfor og kom i gang!