Karriereblog
CV.dk hjælper dig med at skrive og designe et professionelt og effektivt CV
Create Resume
Create a professional resume in 5 minutes
Create Resume

CV Eksempler

Sidder du og skal til at skrive et CV og er du ikke sikker på hvad det bør indeholde? Så find inspiration her. Vi lavet flere eksempler på CV’er, så du nemmest kan finde det CV eksempel der passer bedst til dig. Der vil løbende blive tilføjet flere CV eksempler her på siden. Er der et eksempel du synes der mangler hører vi meget gerne fra dig.

Vi gør opmærksom på at hvert CV eksempel blot er lavet som inspiration og derfor nødvendigvis ikke skal følges til punkt og prikke. Husk – hvert job er unikt og du bør derfor tilpasse dit CV og din ansøgning efter den pågældende stilling og arbejdsplads. Du kan finde flere gode råd ved at læse vores Guide til CV. Hvis du allerede ved hvad der skal stå i dit CV, men blot vil have det til at stå ud fra mængden, foreslår vi at du bruger en af vores CV skabeloner.

Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.