CV.dk hjælper dig godt på vejCV.dk er en side dedikeret til at hjælpe jobsøgende godt på vej, når de skal søge nyt job.

Vi har siden 2010, her under navnet CVskabeloner.dk, hjulpet flere tusinde danskere, med at få deres CV til at fremstå overskueligt og professionelt, ved hjælp af vores gratis CV skabeloner. Derudover har vores artikler om bl.a. guide til cv og guide til ansøgning, samt vores cv eksempler, ligeledes støttet mange i deres jobjagt.

I 2014 blev siden relanceret under navnet CV.dk. Samtidig blev siden udvidet til også at indeholde bl.a. jobopslag, nyttige databaser (jobdatabaser, fagdatabaser, vikarbureauer og rekrutteringsbureauer), samt en oversigt over samtlige fagforeninger og a-kasser i Danmark.

Vores mission
Vores mål er at være danskernes foretrukne side indenfor job & karriere. Vi arbejder derfor løbende med at gøre siden endnu bedre, med flere funktioner og nyttig information. Har du idéer til hvordan vi kan gøre dette, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os via formularen nedenunder.

Annoncering
Er du interesseret i at annoncere på siden, kan du læse mere om dette her:

Kontakt os

E-mail: kontakt@cv.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Det kan bl.a. være ris/ros, fejl på siden, forslag til nye funktioner, m.v.

7 + 1 = ?