På denne side finder du en liste over jobdatabaser i Danmark. Vi har ikke inkluderet alle på denne liste, da sider som vi ikke mener lever op til kvaliteten, er blevet undladt. Du skal være opmærksom på, at flere sider henter jobs fra andre databaser, f.eks. Jobnet.dk, hvilket gør at jobs godt kan gå igen. Leder du efter fagopdelte databaser, foreslår vi du også prøver at kigge på vores fagdatabaser.

Du har også mulighed for at lede efter job, på CV.dk’s egen jobliste. Disse jobopslag er bragt i samarbejde med Ofir.dk, hvilket betyder at nye jobs fra dem automatisk kommer ind på listen. Klik på banneret nedenunder for at gå til CV.dk’s Find Job.

Find job med CV.dk!

Ofir.dk

Ofir.dk er en jobportal, hvor jobsøgende er på udkig efter ledige job og virksomheder er på udkig efter nye medarbejdere – og sådan har det været siden 1996, hvor Ofir.dk var den første jobportal i Danmark.

Jobindex.dk

Jobindex er, med 10.000 jobannoncer, over 80.000 CV’er og over 300.000 brugere om måneden, Danmarks største jobmarked.

Jobnet.dk

Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende og arbejdsgivere i hele landet. Jobnet er udviklet af Arbejdsmarkedsstyrelsen i samarbejde med KL (Kommunernes Landsforening).

Jobzonen.dk

Jobzonen er et relevant jobnetværk. De stiller deres digitale platform, unikke kompetencer og store viden om jobmarkedet til rådighed for at skabe et enestående digitalt netværk, med det formål at knytte stærke bånd mellem jobsøgende og rekrutterende virksomheder.

StepStone.dk

StepStone er Europas førende leverandør af online karriereservice og rekrutteringsløsninger, er repræsenteret i 9 europæiske lande og fokuserer på at tilbyde kvalificerede kandidater til virksomheder hurtigt og effektivt.

Monster.dk

Monster.dk – tidligere Jobline.dk – er en del af Monster.com som blev grundlagt i 1994. Monster.com er et af verdens førende online karrierenetværk, med fokus på at skabe kontakt mellem de mest progressive virksomheder og de mest kvalificerede, karriereorienterede kandidater.

Careerjet.dk

Careerjet er en jobsøgemaskine designet for at gøre det nemmere for brugeren, at finde et job over internettet. Den kortlægger det enorme udvalg af jobannoncer på internettet i en stor database, der stammer fra firmawebsites, jobagenturwebsites og andre store specialiserede hvervningssites.Jobbank.dk

Jobbank.dk (Akademikernes Jobbank) er Danmarks mest elitære jobportal, kun for højtuddannede. Mulighed for at oprette en jobagent og få tilsendt jobopslag via e-mail.

Job-i-staten.dk

Job-i-staten.dk giver dig det samlede, officielle overblik over ledige stillinger i staten. Den drives af Moderniseringsstyrelsen, som er statens arbejdsgiverorganisation.

Jobview.dk

Jobview.dk er en privatejet dansk jobportal, der lægger vægt på brugervenlighed, innovation og tilgængelighed.

Top1000.dk

Børsen TOP1000 et eksklusivt karrieresite, der udelukkende fokuserer på at skaffe de bedste kandidater til de største virksomheder. Stort overblik over Danmarks 1000 største virksomheder med ledige jobs, virksomhedsprofiler, m.v.

Job.DBA.dk

Annoncer med ledige stillinger indenfor rengøring, børnepasning, kontor og håndværkerhjælp.

Graduateland.com

Graduateland samler studerende og nyuddannede i et netværk af attraktive karrieremuligheder og relevant information. Find job, internships og graduateprogrammer.

Elevplads.dk

Elevplads.dk er Danmarks største oversigt over ledige elevpladser. De scanner hver dag alle de store jobportaler, og de 1000 største danske virksomheder for nye elevpladser, lærepladser og praktikpladser.

JobJunction.dk

JobJunction er Danmarks største jobsøgemaskine for studerende og nyuddannede. På JobJunction kan du finde ledige studiejob, fritidsjob og deltidsjob, fuldtidsjob, elevpladser, traineestillinger og praktikpladser i hele Danmark.

Eures – Europæisk Portal for Jobmobilitet

Job i Europa. De stillinger, der offentliggøres på Eures-portalen, kommer fra Eures-medlemmer og -partnere, navnlig de europæiske offentlige arbejdsformidlinger.

FrivilligJob.dk

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Her ligger altid mere end 1.500 opslag fra foreninger og organisationer, der søger frivillige.

Ungarbejde.dk

Når du er ung – både under og over 18 år, så kan du på Ungarbejde.dk søge både fritidsjob og fuldtidsstillinger. Det er også muligt at søge job til dit sabbatår, og få et job i udlandet, eller en elevplads i Danmark.

Studiejob-danmark.dk

Denne jobportal er for dig, der gerne vil have et job ved siden af dit studie, eller tjene penge på et job, så du får råd til at studere. Der er ikke afgørende, om du går på gymnasiet, eller tager en bachelor eller kandidatgrad. Der findes nemlig mange forskellige studiejobs på Studiejob-danmark.dk

Mediajob.dk

Mediajob.dk hjælper dig godt på vej, hvis du søger job som f.eks. journalist, pressemedarbejder, studievært eller andet inden for mediebranchen.

Mangler der en jobdatabase på listen? Giv os besked!


For ikke så mange år siden igen var jobsøgning noget man gjorde ved at købe en avis. Én gang om ugen havde de store morgenaviser såkaldte jobtillæg, hvor der var listet jobannonce efter jobannonce indenfor alle tænkelige fagområder. Så kunne man sidde ved morgenbordet og sætte cirkler med en kuglepen om de jobs, man fandt interessante og ville søge. Alt dette har ændret sig radikalt med internettets overtagelse af jobmarkedet.

I dag er der vel næppe nogen der ikke bruger nettet til at søge job via. Det er så nemt at besøge én af de store jobdatabaser online, der indeholder titusindvis af jobannoncer, bliver opdateret med nye jobs dagligt og hvor man ved hjælp af filtre og jobagenter kan sortere sig frem til lige præcis de jobs, der er relevante for én selv. Og det gælder faktisk uanset hvilken branche eller fagområde man tilhører.

Der findes i dag rigtig mange jobdatabaser og det kan måske være svært at overskue hvilken eller hvilke man skal bruge. Men kan groft sagt dele dem op i to typer: der er de meget specifikke fagdatabaser, hvor man finder jobs i en bestemt niche eller indenfor et specifikt fag, og så er der de store, generelle jobdatabaser, der tilstræber at indeksere så mange jobs som muligt. Hvilken type du skal vælge kommer meget an på dit fagområde, og kun du ved bedst hvordan man normalt gør indenfor dit fag. Generelt kan man dog sige at man næsten ikke kan gøre for meget, når det kommer til jobsøgning, og at man derfor sagtens kan kombinere de to typer i sin søgning efter nyt arbejde.

Én ting er at man kan finde jobannoncer i jobdatabaserne og søge de opslåede jobs på traditionel vis, en anden ting er at flere af dem også har såkaldte CV-funktionalitet. Her kan du udfylde og /eller uploade dit CV til databasen, hvor efter virksomhederne kan søge i de indekserede CV’er og selv finde de medarbejdere de gerne vil snakke mere med. Om man som arbejdsgiver benytter sig af den ene eller anden metode handler vist om smag, vane og temperament. Så som jobsøger gør man klogt i at sørge for at bruge begge metoder: selv sende ansøgninger, og have et opdateret og aktivt CV hos så mange jobdatabaser som muligt.

En tredje relevant funktion man anbefales at benytte sig af er at flere af jobdatabaserne har en automatisk e-mail-tjeneste, hvor man kan sætte en søgeagent op baseret på kriterier som fagområde og geografi og så få tilsendt en e-mail hver morgen med nye, relevante jobs.