CV skabeloner lige til at sætte op

Når du søger job er et godt CV essentielt. Ofte er CV’et og ansøgningen den eneste kontakt du har med den potentielle arbejdsgiver. Det er derfor vigtigt at dit CV ser professionelt ud og at det er overskueligt. Her hjælper en god CV skabelon dig godt på vej. Mange arbejdsgivere bruger max 30 sekunder (og ofte er det mindre) på at skimme dit CV og vurdere om du skal i ”Ja”- eller ”Nej”-bunken. Derfor er det vigtigt at dit CV giver et godt indtryk. Husk – ”Du har kun en chance til at lave et godt førstehåndsindtryk”. Vi har derfor lavet 18 gratis CV skabeloner lige til at gå til. Alle CV skabelonerne er lavet i Microsoft Word og er nemme at opsætte og redigere i.

Hver CV skabelon er lavet i Microsoft Word 2013, men er lavet så de burde fungere i alle nyere versioner. Har du en ældre version af Word (97 – 2003), skal du åbne de filer der ligger i mappen ”Word 97-2003”, når du henter skabelonen. Disse er kompatible med ældre versioner og er i .DOC-format, hvor de nye er i .DOCX-format. Anvender du andre skrive programmer, som f.eks. Open Office, kan vi ikke garantere at skabelonen bliver vist korrekt.

CV skabelonerne er blevet ”pakket” (zip-komprimeret – .ZIP-format), så alle filerne kan være i en enkelt fil. Sidder du på en Windows-maskine, kan disse udpakkes ved at højreklikke på filen og vælge ”Udpak alle…”. Hvis du sidder på en Mac-computer, kan det gøres ved at dobbeltklikke på filen. Hvis dette ikke virker, eller du ikke har et pakke-program installeret, så kan du hente programmet Winzip her (Windows & Mac).

OBS: I bunden af hver skabelon er der skrevet ”CV – Jens Jensen”. Dette er skrevet i det der hedder sidefoden og kan redigeres ved at dobbeltklikke på det. Du kan læse mere om hvordan man redigerer sidefødder her.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så kan du prøve at læse nogle af vores artikler, som du finder link til nedenunder.